Rosberg: "Mercedes GP este pe drumul cel bun"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.07.2010
Nico Rosberg consideră că Mercedes GP şi-a îmbunătăţit rezultatele în ultima perioadă, deşi admite că echipa are încă probleme cu gestionarea pneurilor în calificări.

Mercedes GP a avut parte de rezultate modeste la Montreal şi Valencia, în ciuda update-urilor introduse de ingineri.

Totuşi, lucrurile s-au îmbunătăţit vizibil la Silverstone, acolo unde Nico Rosberg a reuşit al treilea podium din acest sezon, iar germanul este încrezător că echipa sa va continua parcursul bun şi în Marele Premiu al Germaniei, prin prisma caracteristicilor monopostului W01.

"Lucrurile nu au decurs în favoarea noastră la Montreal şi Valencia. La Montreal s-a întâmplat din cauza pneurilor, iar la Valencia noul upgrade nu a funcţionat. La Silverstone ne-am revenit. Am fi terminat pe locul patru dacă Sebastian Vettel ar fi rămas şi acela este locul în care trebuia să fim în acel moment".

"Acum putem construi pe această bază şi nu văd niciun motiv pentru care nu putem îmbunătăţi semnificativ, mai ales ca Silverstone nu este un circuit atât de bun pentru noi, spre deosebire de alte echipe precum Red Bull. Avem mai multe update-uri aşa că ar trebui să fie bine, iar obiectivul trebuie să fie cu siguranţă podiumul.

Dacă am fost capabili să facem asta la Silverstone ar trebui să reuşim din nou aici", a declarat germanul referindu-se la Marele Premiu al Germaniei din acest weekend.

În ciuda optimismului său, Rosberg a admis că Mercedes GP nu a reuşit încă să rezolve problemele de gestionare a pneurilor din timpul calificărilor.

"Cu siguranţă trebuie să mai muncim. Este un subiect foarte dificil pe care ne chinuim să-l înţelegem. Facem multe lucruri pentru a îmbunătăţi fără să ştim cu siguranţă dacă acesta este leacul. Vestea bună este că nu se întâmpla pe toate circuitele. Am avut mari probleme la Montreal, ceva mai puţine în alte locuri, iar la Silverstone problemna nici nu a existat. Sper doar să nu revenim pe un circuit pe care să avem aceste probleme", a mai precizat el.

Via | ITV

Comentarii (1)

  • ...
    baieti, Hamilton a lovit parapetul...
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru