Rosberg negociază prelungirea contractului cu Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 25.10.2011
Nico Rosberg a confirmat că negociază prelungirea pe termen lung a contractului cu Mercedes GP, care urmează să expire în 2012.

Nico Rosberg a sugerat pentru prima oară că este pregătit să rămână pe termen lung alături de Mercedes GP.

Actualul său contract cu echipa de la Brackley expiră la sfârşitul sezonului viitor, însă presa internaţională a speculat că germanul intenţionează să aştepte oferte din partea unor echipe precum McLaren, Ferrari sau Red Bull Racing pentru sezonul 2013.

Totuşi, el a confirmat pentru publicaţia T-Online că negociază deja prelungirea contractului cu Mercedes GP. "Da, am vorbit despre un contract pe termen lung pentru că mă simt foarte confortabil în cadrul echipei. Este un proiect grozav, dar nu vreau să intru în amănunte despre asta", a declarat el.

În plus, el a confirmat că în prezent nu cauta o alternativă pentru sezonul 2013, în cazul în care negocierile cu Mercedes GP nu vor avea succes. "Nu, nu caut în mod activ", a mai precizat el.

Declaraţiile sale vin la numai câteva zile după ce Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes GP, a afirmat că echipa germană are nevoie doar de un monopost competitiv pentru a obţine victorii, întrucât Rosberg şi Michael Schumacher formează o pereche de piloţi foarte puternică.

De altfel, Rosberg consideră că a avut un pilotaj fără greşeală în acest sezon şi că singurul motiv pentru care nu a ieşit în evidenţă este că nu a concurat la vârf.

"Am avut un sezon perfect. Am făcut foarte, foarte puţine greşeli, la fel ca anul trecut. Am pilotat constant, dar nu este atât de evident pentru că noi concuram mai în spate", a mai precizat el.

Via | T-Online

Comentarii (1)

  • ROS si MSC
    Eu cred ca a luat o decizie corecta, acolo (la Mercedes GP) are multe de invatat, e o echipa "proaspata" dar cu oameni "grei" acolo e Vulpoiu , Brawn, etc.
    Este un pilot bun, si chiar cred ca daca nu in 2012 atunci in 2013 Mercedes GP le va pune bete-n roate celor din top 3.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru