Rosberg nu anticipează conflicte cu Hamilton în lupta pentru titlu

de Daniel Popescu
Miercuri, 12.03.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg nu crede că relaţia sa cu Lewis Hamilton va avea de suferit în sezonul 2014 dacă cei doi piloţi Mercedes vor lupta pentru titlurile mondiale.

Am luptat pentru tilu şi în karting şi nu am avut probleme. Bine, am avut probleme, dar după o săptămână acestea dispăreau.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes este considerată principala favorită la titlurile mondiale în sezonul 2014 pe baza performanţelor înregistrate în testele din această iarnă.

Inevitabil, o luptă strânsă pentru titlul mondial între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg ar putea declanşa un conflict în cadrul echipei, însă germanul nu crede că se va ajunge la astfel de probleme.

"Da, va fi dificil pentru prietenia noastră. Când lupţi pentru rezultate de top devine din ce în ce mai dificil, dar până acum a funcţionat bine. Am luptat pentru tilu şi în karting şi nu am avut probleme. Bine, am avut probleme, dar după o săptămână acestea dispăreau. Este bine şi sunt sigur că vom gestiona situaţia", a declarat el.

Întotdeauna a fost dificil împotriva lui Hamilton. Este foarte rapid, dar asta îmi place la acest sport, provocarea.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Hamilton şi Rosberg au fost implicaţi într-o controversă majoră la Marele Premiu al Malaysiei din sezonul precedent, când britanicul a obţinut ultimul loc pe podium după ce echipa i-a interzis germanului să-şi depăşească coechipierul în ultimele tururi, în ciuda faptului că era mai rapid.

În plus, Rosberg susţine că nu se teme de Hamilton din punct al vedere al performanţelor pe care britanicul le poate obţine cu un monopost capabil de victorii.

"Întotdeauna a fost dificil împotriva lui.

Este foarte rapid, dar asta îmi place la acest sport, provocarea. Pentru asta sunt aici. Încerc să mă pregătesc cât mai bine şi să obţin tot ce pot din fiecare aspect aflat sub controlul meu", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (9)

  • Alonso-Kimi, Hamilton-Rosberg, cuplurile de urmarit. In rest apa de ploaie.
    21 5
  • Ar fi rasu-plansu sa-i bata Vettel cu ceasu de la gara.
    Ce mai conteaza, sa inceapa odata.
    De mult nu am mai asteptat cu asa mare nerabdara prima cursa.
    Va fi foarte interesant .
    15 6
  • Ha,ha,ha...
    Ciudat...parca testele erau doar teste,acum se dau castigatorii si favoritii de curse sau de campionat in urma acestora?!

    Hai sa ma bag si eu la "scenarita" asta :)

    -ori se vor castiga punctele atat de aleatoriu incat nu mai poti preconiza cine va casiga sau va termina cursa in premiul urmator

    -se va desprinde o echipa atat de mult prin performanta incat "dominatia" RBR va parea o gluma in comparatie

    P.S. personal prefer o lupta intre 4-5 piloti pentru victorii,si mai ok ar fi sa provina de la 3-4 echipe diferite ;) ! Vrabia malai viseaza :))) !
    17 2
  • GrosJan
    Uite de ce o sa-l bata Rosberg pe Hamilton:

    http://www.youtube.com/watch?v=hqGWvfisQyE
    1 6
  • Hamilton nu-l mai are pe Brawn, in cursa Rosberg e redutabil pe cand Ham face multe gafe. Va fi interesanta lupta dintre cei doi.
    2 2
  • Pana-n Spania mai sunt doua luni, da? Daca Mercedes si Ferrari le vor da mana libera pilotilor sa se bata intre ei, si Red Bull isi revine, Vettel e campion. Daca vor sa-i bata, trebuie sa-si sacrifice cate un pilot. Eu asa vad lucrurile
    2 0
  • manpusc
    pai acum e randul lui Alonso sa fie sacrificat. Massa a fost, Kimi a fost si el in 2008 sacrificat pe final. Eu asa vad lucrurile
    3 3
  • Bogdan
    Sigur ca nu o sa fie conflicte in lupta pentru titlua , pentru ca n o sa se bata pentru titlu.
    2 3
  • Hamlton a ramas in drum in P1.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru