Rosberg nu-şi schimbă strategia pentru calificări: "Sunt încrezător că-l pot învinge pe Hamilton"

de Daniel Popescu
Miercuri, 21.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg susţine că nu-şi va schimba strategia pentru calificări şi este convins că poate câştiga lupta cu Lewis Hamilton pentru pole position.

Esential 4 este numarul curselor in care Nico Rosberg a plecat din pole position
3 puncte trebuie sa recupereze Nico Rosberg pentru a-l ajunge pe Ldewis Hamilton in clasamentul general
Rezultatele obţinute în calificări vor avea o importanţă majoră în Marele Premiu al statului Monaco, prin prisma oportunităţilor limitate de depăşire.

Lewis Hamilton a obţinut patru pole position-uri în primele cinci etape, astfel că este principalul favorit, însă coechipierul său Nico Rosberg este încrezător în şansele sale şi afirmă că nu-şi va schimba stilul de pilotaj pentru această parte a unui Mare Premiu.

"Nu (n.r - schimb nimic). Sigur că trei dintre sesiunile de calificări au fost pe circuit umed, dar pe uscat a fost 1-1, iar sâmbătă se presupune că va fi uscat, aşa că sunt încrezător că se poate întâmpla", a declarat germanul, care a câştigat ediţia de anul trecut după ce a plecat din pole position.

În plus, Rosberg susţine că diferenţa dintre el şi Hamilton este redusă şi în termeni de ritm de cursă, chiar dacă britanicul a câştigat ultimele patru curse fără să aibă emoţii în cel puţin două dintre ele.

"În general, până acum a fost o luptă echilibrată.

Mă aştept ca asta să continue. Hamilton a avut ritm în rezultate în ultimele două curse, dar a fost echilibrat. Am nevoie doar de o fracţiune pentru a întoarce roata şi voi încerca să fac asta la Monaco", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (4)

  • F1 din 1990
    Nicusor, nu o mai tine pe a ta ca Ham te-a batut pe ploaie, iti este superior la toate capitolele si iti este greu sa recunosti. Mai nou am vazut ca a inceput sa-ti rezolve si problemele cu plecatul de pe loc, setari etc, in timp ce tu testai palnii de sunet. Oricum Ham stie ca singurul adversar de anul acesta esti tu si ce crezi? iti acorda cea mai mare atentie. Chiar si la Monaco daca pleci tu primul, nu este imposibil de depasit (si ma gandesc la Perez si Sutil anul trecut ce depasiri faceau)
    12 4
  • Eu as spune sa stati chill ptr. ca aici suntem la Monaco si numai depinzi doar de pedala de acceleratie. Din punctul meu de vedere au sanse la pole position si victorie 1/2 de piloti prezenti acolo, sa numai punem "foamea" de victorii al lui Alonso, Raikonen sau Vettel, deci easy mode boys....
    4 2
  • Sa spui ca la Monaco nu conteaza masina, mi se pare o aberatie. Poate nu conteaza viteza de top, dar nu cred ca au sanse la victorie Ferrari, McLaren sau William's. Eu cred ca va fi o noua dubla Mercedes(Hamilton-1, Rosberg-2)
    4 0
  • marian06
    Rosberg-1, Ricciardo 2, Hamilton - 3 sau mai rau.

    PARIEZ
    0 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru