Rosberg: "Obiectivul este să învingem Ferrari în clasamentul constructorilor"

de Daniel Popescu
Sambata, 02.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg este mulţumit de locul trei pe grila de start din Abu Dhabi în contextul în care primul monopost Ferrari apare doar pe locul opt al grilei de start.

Obiectivul nostru este locul doi în clasamentul constructorilor, iar principalii noştri rivali de la Ferrari sunt mult în spate.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes a monopolizat sâmbătă a doua linie a grilei de start pentru Marele Premiu din Abu Dhabi, în spatele celor doi piloţi de la Red Bull Racing. Nico Rosberg, care va pleca al treilea din spatele lui Sebastian Vettel, este încântat de performanţa obţinută, întrucât Mercedes luptă cu Ferrari pentru locul doi în clasamentul constructorilor.

Scuderia nu a reuşit decât locurile opt şi 11 pe grilă, astfel că germanii au mari şanse să-şi mărească avansul actual de patru puncte.

"În general sunt mulţumit de rezultat. Obiectivul pentru acest weekend este să fim cei mai buni din restul lumii. Este bine să-i deranjăm un pic pe Red Bull, dar au fost din nou foarte rapizi. Obiectivul nostru este locul doi în clasamentul constructorilor, iar principalii noştri rivali de la Ferrari sunt mult în spate, ceea ce este grozav pentru noi", a declarat el.

Este un circuit unde depăşirile sunt foarte dificile, aşa că totul este să fi în prima linie.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Rosberg îl va avea în spatele său pe Lewis Hamilton, care nu a mai reuşit să ajungă la linia de start-sosire în ultimul tur din cauza unei defecţiuni la monopost.
Britanicul a admis că locul patru pe grilă i-a micşorat speranţele de a obţine o victorie în cursa de duminică.

"S-a întâmplat ceva la partea dreaptă a monopostului. Eram în şicană şi am pierdut controlul, s-a rupt ceva. Este un circuit unde depăşirile sunt foarte dificile, aşa că totul este să fi în prima linie. Sper să avem un start bun mâine şi să luptăm pentru podium. Sunt recunoscător că nu am căzut prea mult pe grilă", a precizat britanicul. 

Comentarii (3)

  • " Este un circuit unde depăşirile sunt foarte dificile". Da, pai zi un circuit nou unde nu e asa? Plus ca mai e si porcaria aia cu tunelul. Maine, poimaine o sa vedem si poduri peste rauri. E intr-adevar frumos, dar nu cred ca se duce cineva la o cursa de F1 ca sa admire cladirile sau yachturile. Pe circuitul asta daca gresesti, poti reveni imediat inapoi in lupta.
    Se vorbeste de Mugello ca viitor circuit in F1. Se stie ca Mugello este cumparat de cei de la Ferrari, sa vedem daca vor gasi si sponsori. Poate tot Santander.
    4 5
  • Pai la cum se ''misca'' scuderia ,cei de la MERCEDES au toate sansele sa termine pe locul doi .Pt mine cel putin ,FERRARI reprezinta o mare deziluzie,si nu inteleg lipsa lor de reactie .Cine stie, poate au intrat in vacanta de iarna ,poate tehnicieni se gandesc cum sa impodobeasca pomul de iarna folosind ''tunelul de vant''. WAKE UP DOMENICALI ,FRY,ALLISON,........dar mai ales MONTEZEMOLO.
    10 1
  • Chiar daca Mercedes se vede cu saci-n caruta, iar Ferrari a mers mai bine in cursa si cred ca-i vor prinde destul de repede. Cat despre depasiri, cred ca vor fi mult mai multe decat se asteapta Hamilton. S-a facut baiat cuminte si treaba asta nu face bine spectacolului. Sper sa-l contrazica si cei de la McLaren. Sa inceapa Marele Circ!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru