Rosberg şi Hamilton: "Nu putem lupta cu Red Bull în Ungaria"

de Daniel Popescu
Sambata, 27.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi Lewis Hamilton se tem că nu vor avea posibilitatea de a lupta cu Red Bull pentru victorie în cursa de la Hungaroring.

Cu cât este mai cald, cu atât este mai rău pentru noi şi vom avea probleme cu degradarea pneurilor.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Mercedes a obţinut nu mai puţin de şase pole position-uri în primele nouă Mari Premii ale sezonului şi, în ciuda unui ritm de cursă mai modest, ocupă locul doi în clasamentul constructorilor, fiind din multe puncte de vedere principalul rival al celor de la Red Bull racing.

Situaţia pare însă complet diferită în Ungaria, întrucât echipa germană nu a impresionant în cele două sesiuni de antrenamente libere de vineri, dominate cu autoritate de Red Bull.

În acest context, Nico Rosberg a exclus posibilitatea unei victorii şi susţine că temperaturile care se apropie de 40 de grade afectează semnificativ performanţele monopostului.

"Cei de la Red Bull au părut foarte, foarte buni. Nu cred că avem viteza necesară în acest weekend. Cei de la Red Bull par foarte rapizi, iar alte câteva echipe vor fi mai puternice în cursă datorită căldurii.

Cu cât este mai cald, cu atât este mai rău pentru noi şi vom avea probleme cu degradarea pneurilor. Probabil va fi cea mai călduroasă cursa a anului, aşa că va fi dificil", a precizat germanul.

Se pare că aici nu avem forma pe care am avut-o în ultima cursă.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Coechipierul său Lewis Hamilton are o părere similară şi sugerează că problemele sunt generate şi de absenţa echipei de la testul pentru tineri piloţi de la Silverstone, acolo unde toate celelalte echipe au putut evalua noile pneuri Pirelli introduse la Hungaroring.

"Se pare că aici nu avem forma pe care am avut-o în ultima cursă, dar vom face câteva schimbări pentru a încerca să înţelegem ce se întâmplă. Am ajuns în acest weekend încercând să înţelegem pneurile şi am parcurs foarte multe tururi în cursul zilei de vineri. Mi s-a spus că Mark Webber era cu opt zecimi de secundă mai rapid pe aceleaşi tururi ale unui stint lung, iar asta este interesant", a explicat britanicul.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru