Rosberg va participa duminică la un triatlon pe Coasta de Azur

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 21.04.2011
Nico Rosberg va participa duminică la un triatlon pe Coasta de Azur, ca metoda de relaxare înainte de debutul sezonului european.

Nico Rosberg va participa în acest weekend la cel de-al doilea triatlon din cariera sa, după ce în luna august a anului trecut a participat la un astfel de eveniment în Austria.

De data aceasta, pilotul echipei Mercedes GP îşi va testa limitele fizice la Nişa, pe Coasta de Azur, alături de câţiva prieteni. "Duminică, în ziua de Paşte, voi participa la un triatlon la Nişa cu câţiva prieteni, ceea ce este spectaculos", a declarat germanul.

Rosberg începe astfel să calce tot mai serios pe urmele lui Jenson Button, cel mai activ pilot de Formula 1 în domeniul triatlonului. Pilotul echipei McLaren a participat ultima oară la un astfel de eveniment chiar la începutul lunii aprilie în insulele Hawaii, după ce pe parcursul iernii s-a antrenat alături de Lance Amstrong, de şapte ori câştigător al Turului Frantei la ciclism.

Via | ESPNF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru