Sauber introduce un update major în Japonia

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.09.2011
Sauber va introduce un upgrade semnificativ în Marele Premiu al Japoniei pentru a recupera poziţia a şasea în clasamentul constructorilor.

Sauber a dezvăluit vineri a pregăteşte un update semnificativ pentru monopostul C30 cu ocazia Marelui Premiu al Japoniei de la sfârşitul săptămânii viitoare.

Echipa elveţiană speră ca noile upgrade-uri să joace un rol esenţial în îmbunatăţirea monopostului, întrucât a câştigat un singur punct în ultimele patru curse.

"Vom aduce un pachet aerodinamic variat pentru monopost, care include o aripă faţă complet nouă, noi aripi spate, un nou deflector, noi sisteme de frâne şi modificări la podea. Acestea au fost plănuite pentru Suzuka şi, dacă funcţionează bine, ar trebui să ne ofere un pas rezonabil înainte. Evident, vrem să ne revenim după ghinionul din ultima perioadă, iar ultimele circuite din calendar ar trebui să se potrivească mai bine monopostului. Ar fi grozav să obţinem un rezultat pozitiv pentru toţi fanii noştri din Japonia într-un an foarte provocator pentru oamenii de acolo", a declarat James Key, directorul tehnic al echipei.

Sauber ocupă în prezent locul şapte în clasamentul constructorilor după ce a fost depăşită de Force India, în timp ce rivalii de la Toro Rosso s-au apropiat la numai şapte puncte.

Via | Sauber

Taguri: Sauber, Suzuka

Comentarii (1)

  • gpCWxisqnBhVUINqs
    Right on-this helepd me sort things right out.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru