Schimbare la Mercedes: Hamilton şi Rosberg au participat simultan la şedinţa echipei

de Daniel Popescu
Marti, 07.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Lewis Hamilton şi Nico Rosberg au participat împreună la şedinţa tehnică a celor de la Mercedes pentru ca echipa să stabilească o strategie comună prin care să învingă Ferrari în China.

Cu toţii trebuie să tragem de aceeaşi frânghie împotriva Scuderiei Ferrari şi a lui Sebastian Vettel şi nu trebuie să avem lupte în interiorul echipei.

Niki Lauda
presedinte Mercedes
Mercedes a reacţionat rapid la victoria surprinzătoare obţinută de Sebastian Vettel în Marele Premiu al Malaysiei, iar cel mai evident pas a fost introducerea unor noi update-uri aerodinamice pentru următoarea etapă de la Shanghai, care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni.

Publicaţia germană Bild a dezvăluit însă că Mercedes a schimbat inclusiv modul în care gestionează şedinţele tehnice: până acum, Lewis Hamilton şi Nico Rosberg participau în zile diferite la şedinţele tehnice, însă totul s-a schimbat săptămâna trecută, când cei doi piloţi au fost invitaţi simultan să analizeze astfel de aspecte.

"De data aceasta am fost cu toţii aici. Am analizat cursa de la Malaysia ca un grup mare şi acum suntem bine pregătiţi pentru China.

Cu toţii trebuie să tragem de aceeaşi frânghie împotriva Scuderiei Ferrari şi a lui Sebastian Vettel şi nu trebuie să avem lupte în interiorul echipei", a declarat Niki Lauda, preşedintele Mercedes.

De altfel, informaţia a fost confirmată săptămâna trecută şi de Rosberg, care a publicat o fotografie sugestiva alături de Hamilton pe reţeaua de socializare Twitter.

Via GMM

Comentarii (6)

  • qwerty
    Nu l-au mai invitat si pe Vettel ?
    17 4
  • joc de glezne
    Astia de la Mercedes sunt in stare sa le dea niste victorii celor de la Ferrari numai sa scape de presiunea egalizarii motoarelor. In realitate Ferrari cu Vetelica nu reprezinta o amenintare serioasa.
    23 10
  • Astia au pierdut o cursa si deja le tremura izmenele????
    16 13
  • Ce dreptate ai 91Schumi06 .
    8 6
  • Nu le tremura nimic. Se poate sa va fi auzit lamentarile voastre si ale altora ca voi, cum ca prea domina Mercedes, ca F1 nu e interesanta, bla, bla bla, si ca atare joaca putin teatru. Nimic mai mult.
    14 5
  • Inainte de cursa din Malaysia toata lumea din F1 urla ca Mercedes este prea tare si vor relaxarea regulamentului pentru motoare. In schimb Mercedes zicea ca vai ce tari au devenit Ferrari si ca ce frica le este de ei. Acuma dupa cursa nimic de competetie adevarata ci numai ce masina are Ferrari in loc sa continue cu relaxarea regulamentului pentru toata lumea,
    Ideea este ca, Mercedes isi vede de treaba castiga si campionatul asta si la piloti si la constructori si mai si inchide gura la toti pana la anul iar noi ca telespectatori picam iar de fraieri ca avem spectacol in F1.
    11 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru