Schumacher: "2013 poate fi primul sezon bun pentru Mercedes"

de Daniel Popescu
Marti, 08.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher consideră că Mercedes va avea pentru prima oară o structură puternică pe baza căreia să obţină rezultate bune în 2013.

Mercedes a obţinut o singură victorie în cele trei sezoane de la revenirea în Formula 1, însă germanii îşi pun mari speranţe înaintea ediţiei din acest an, în special după recrutarea lui Lewis Hamilton de la McLaren.

Michael Schumacher, care a obţinut un podium înainte de a se retrage din nou din Formula 1, afirmă că Mercedes beneficiază în 2013 de o structură puternică care va ajuta echipa să-şi îndeplinească obiectivele.

"În primii doi ani cu siguranţă nu am avut abilitatea de a lupta pe mai multe fronturi. Dacă existau probleme trebuia să avem grijă de ele, aşa că procesul de dezvoltare a fost întrerupt. Doar acum există o structură care permite lupta pe două fronturi. Este o structură puternică începând din 2013", a declarat septuplul campion mondial pentru publicaţia britanică The Sun.

Urmareste Automarket
De asemenea, Schumacher crede că Mercedes a reuşit să îndepărteze cauzele pentru care nu a fost capabilă să dezvolte monopostul într-un ritm susţinut, aşa cum au procedat echipele de top care au luptat pentru titlul mondial.

"Monopostul pe care l-am avut anul trecut a fost construit în condiţiile vechi.

Vorbesc despre cantitate, nu despre calitate. Acesta a fost întotdeauna motivul pentru care dezvoltarea a stagnat", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • Schumi, el tractoristo, vorbesti despre viitor stiind ca Hamilton iti va da ceata si va face ca istoria sa te uite ca ai trecut pe la mercedes!
    8 38
  • investigatie_la_cultura
    x-zone vb ego`ul din tine
    22 3
  • Eu tot nu inteleg declaratiile astea ale celor de la (sau ex-) Mercedes. Cum am spus si pe alte discutii, atunci cand Mercedes a intrat in F1, a intrat achizitionand echipa campioana mondiala en-titre, Brawn - care, pe langa faptul ca era campioana mondiala, lucra pe structura fostei Honda - ce, dupa cum se stie, a pompat bani cu nemiluita in procese si mijloace de dezvoltare. E drept ca Brawn a fost o campioana-surpriza insa baza materiala si oamenii echipei nu erau chiar ultimii veniti, cu pluta pe teava. Implicit, nu poti sa vii tu, chiar daca esti Schumacher, sa zici ca , in sfarsit, ai scapat de "greaua mostenire" - pentru ca, om bun, nu ai cumparat Pacific, Motori Moderni, Lola sau Spyker - adica niste prastii care-si faceau masinile pe genunchi- ai cumparat totusi o echipa care iti oferea o baza solida de plecare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru