Schumacher a evitat o penalizare pentru blocarea lui Grosjean

de Daniel Popescu
Luni, 29.10.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher a scăpat de o penalizare pe grila de start din Abu Dhabi după ce comisarii de cursă au considerat că germanul nu a greşit când a fost ajuns cu un tur de Romain Grosjean.

Michael Schumacher a avut parte în India de o nouă cursă dezamăgitoare, în care a suferit o pană la pneul drepata-spate după ce a fost atins de aripa fată a monopostului lui Jean-Eric Vergne.

Ulterior, el a concurat în spatele plutonului şi, înainte de a se retrage la boxe cu numai două tururi înainte de final, a fost ajuns cu un tur din urmă şi de Romain Grosjean. Pilotul echipei Mercedes a fost investigat de comisarii de cursă după ce aparent l-a blocat pe pilotul echipei Lotus, însă în cele din urmă decizia a fost una favorabilă germanului.

Urmareste Automarket
"Comisarii de cursă au considerat că pilotul cu numărul 10 (n.r - Grosjean) nu s-a apropiat suficient de mult pentru ca pilotul cu numărul 7 (Schumacher) să fie obligat să se dea la o parte conform articolului 2.4.5 d din Codul Sportiv International", au precizat comisarii de cursă într-un comunicat de presă.

În cazul în care ar fi fost găsit vinovat de încălcarea regulamentului, Schumacher risca o nouă penalizare pe grila de start în Marele Premiu din Abu Dhabi.

Via FIA

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru