Schumacher a suferit un nou accident de motocicleta

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 12.02.2009
Michael Schumacher a fost spitalizat preventiv in urma unui accident de motocicleta, insa germanul nu a suferit rani majore.

Septuplul campion mondial a suferit un nou accident de motocicleta in timpul unor teste private desfasurate pe un circuit din Cartagina, Spania. Fostul pilot al Scuderiei Ferrari se afla pe o motocicleta Honda Fireblade apartinand echipei Holzhauer Racing Honda cand a cazut in primul viraj al circuitului.

Germanul a fost transportat preventiv la un spital din localitate, insa medicii au constatat ca nu a suferit nicio rana in urma accidentului.

"Astazi am avut un accident la testele de motociclism de la Cartagina si, pentru a fi sigur, am fost la spital. Pilotam pe linia de start-sosire si, cand am franat in primul viraj, am lovit cateva denivelari care m-au determinat sa cad. Verificarile de la spital au aratat ca nu am nimic si ca totul este in regula", a declarat Schumacher pentru site-ul sau oficial.

Sabine Kehm, purtatoarea de vuvant a lui Schumacher, a confirmat ca acesta din urma nu a avut oase rupte in urma impactului si a negat informatiile din presa spaniola potrivit carora germanul si-ar fi pierdut cunostinta.

Schumacher nu este la primul incident de acest gen, el suferind mai multe accidente de motocicleta dupa retragerea din Formula 1.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru