Schumacher nominalizează patru piloţi ca fiind cei mai buni în prezent

de Daniel Popescu
Luni, 22.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Michael Schumacher consideră că Sebastian Vettel, Fernando Alonso, Kimi Raikkonen şi Lewis Hamilton sunt cei mai buni din lume, însă evită să facă comparaţii directe între ei.

Esential 4 este numarul pilotilor nominalizati de Schumacher ca fiind cei mai buni din Formula 1
Michael Schumacher a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate de Sky Italia care sunt, în opinia sa, cei mai buni piloţi din Formula 1 în acest sezon.

Deloc surprinzător, septuplul campion mondial a nominalizat nu mai puţin de patru dintre piloţii de top ai Formulei 1, însă a refuzat să facă predicţii cu privire la numele celui care va câştiga titlul mondial în acest sezon.

"Vettel, Alonso, Raikkonen şi Hamilton sunt cei mai buni în acest moment. Evident, cu toţii sunt umani şi au slăbiciunile lot, dar cu toţii muncesc din greu pentru a le ascunde. Dar acesta este în acelaşi timp şi secretul pentru a-i îmbunătăţi întotdeauna rezultatele şi a nu face greşeli. Nu voi analiza mai mult de atât, cred că cel mai bun va câştiga", a declarat el.

Germanul a analizat şi sezonul 2013 în ansamblu comparativ cu sezonul precedent, ultimul în care a concurat în Formula 1.

Am spus încă de anul trecut că ceva nu este tocmai potrivit, că sunt probleme, dar acum acestea sunt observate de toată lumea.

Michael Schumacher
Septuplu campion mondial
Fostul pilot Mercedes a evidenţiat că principala schimbare a fost reprezentată de controversele legate de pneuri şi a reamintit fanilor că a tras un semnal de alarmă în această privinţă încă din luna aprilie a anului trecut.
La vremea respectivă, el critica Pirelli pentru faptul că piloţii nu pot concura la capacitate maximă pentru că erau nevoiţi să protejeze cauciucurile.

"Sezonul nu este atât de diferit comparativ cu cel precedent, poate cu excepţia problemelor cu pneurile. Am spus încă de anul trecut după cursa din Bahrain că ceva nu este tocmai potrivit, că sunt probleme, dar acum acestea sunt observate de toată lumea. Pe de altă parte, cel mai bun câştigă şi aşa şi trebuie să se întâmple. Pentru mine, cea mai mare problemă este că pneurile ar trebui să fie compatibile pentru cele mai multe echipe, nu doar pentru câteva monoposturi, aşa cum s-a întâmplat în ultimii doi ani", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (4)

  • Total de acord cu el. Mi-ar place ca mai multe personalitati din lumea sportului sa atentioneze Pirelli in numele lor si-a fanilor F1.
    11 1
  • @shade
    E obositor sa vezi ca oamenii, dupa ce se uita sezoane la rand la f1 nu inteleg ca nu Pirelli decid directia in care se duce acest sport. Ei nu sunt decat niste simpli executanti. Orice producator de pneuri ar veni in actuala F1 vor trebui sa faca niste pneuri care sa bage pilotii cu masinile lor la boxe. De suficiente ori ca sa faca ceea ce facea realimentarea pe vremuri.
    7 1
  • Ce urata a fost cursa de la Monaco din acest sezon! Un trenulet care a mers cu aceeasi viteza pe circuit. Numai concurs de F1 nu a fost.
    Aproape toti pilotii erau indemnati sa aiba graja de pneuri. Ce a fost si ce a ajuns F1 ?
    16 2
  • Exista un singur rege in F1; Michael Schumacher .
    Teamul de aur al lui Ferarri; Sumi, Jean Todt , Ross Brawn, Eddie Irvine si cu acel monopost Ferrari F300 nu cred ca o sa mai aiba as ceva in curand Luca Cordero di Montezemolo.
    Din pacate cu plecarea acestor persoane Ferarri a dregresat.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru