Schumacher, penalizat cu cinci poziţii pe grila din Bahrain

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 22.04.2012
Michael Schumacher va pleca de pe locul 22 al grilei de start din Bahrain după ce a fost penalizat cu cinci poziţii pentru schimbarea cutiei de viteze.

Michael Schumacher a fost eliminat în prima parte a calificărilor de sâmbătă din cadrul Marelui Premiu al statului Bahrain, după ce nu a putut reveni pe circuit în urma unei defecţiuni la sistemul DRS.

El a stabilit doar al 18-lea timp, însă ar fi trebuit să plece de pe locul 17 datorită penalizării de cinci poziţii suferite anterior de Pastor Maldonado.

Cu toate acestea, oficialii echipei Mercedes au decis să profite de rezultatul slab înregistrat de german în calificări şi să-i înlocuiască cutia de viteze, lucru care se sancţionează cu o penalizare de cinci poziţii pe grila de start.

Astfel, septuplul campion mondial va pleca doar de pe locul 22 al grilei de start şi îi va avea în spatele său doar pe Timo Glock (Marussia) şi Narain Karthikeyan.

Marele Premiu al statului Bahrain va avea loc duminică cu începere de la ora 15:00 şi va fi transmis în direct de postul de televiziune DigiSport 1.

Via | FIA

Comentarii (9)

  • Eu propun sa-l descalifice (ca si asa e o cursa esuata),sa menajeze monopostul ca e fragil.
    10 16
  • @valy
    Te cred in stare a le propune si sa-l arunce la cos...Omule, fi cu obraz!
    11 2
  • @valy
    eu cred ca ar trebui sa fii tu descalificat, cum poti spune despre un pilot asa ceva, omul vrea sa-si joce sansa pana la capat, oare tu nu ai vazut cursa din BELGIA de anul trecut, oare de pe ce loc a plecat si unde a ajuns, inca cuu o masina ai slaba ca acest an, anul acesta este singurul pilot care a facut doar 5 tururi in calificari, asta inseamna ca are 2 seturi de soft si 2 seturi de medium noi noute. oare asta nu va conta? Important este sa nu fie implicat in clinciuri la start. Baiatu', eu ma uit la f1 de cand aveam 5 ani, adica de 19 ani si nu mi-au scapat decat cateva curse, asa ca eu cred ca am o impresie adecvata despre ce se petrece pe un circuit de F1.
    7 0
  • junior
    eu ma uit de doar 17 ani la F1 , sunt junior :))
    2 0
  • @Antropofag
    daca tot esti ANTROPOFAG, fa un gest nobil si consuma-i pe cei ce ne fac probleme pe forumuri, ii poti pastra si afumati, la sare, congelator , etc.
    1 0
  • sumi
    SUMI e varza si el si monopostul
    1 7
  • speed,gabi
    Nu vb serios in mesajul de mai sus, ma bucur sa vad ca schumacher e si sustinut,nu doar criticat.ideea e ca nu mai suport sa-l vad in conditiile astea,il vreau pe podium,dar parca toate sunt impotriva lui.
    9 1
  • @valy
    Da, valy, ai dreptate si eu as vrea sa-l vad pe podum dar momentan totul e impotriv lui, totusi bine ca are un parcurs bun in cursa, a terminat la 16 secunde in spatele lui rosberg, cred ca daca pleca de pe 17, termina langa rosberg acolo. mai mult nu se putea astazi,
    3 0
  • Bogdan
    Are prea multe ghinioane, parca tot se invarte inpotriva lui
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru