Schumacher şi Rosberg, trădaţi de aripa spate ajustabilă

De Daniel Popescu
Publicat Sambata, 09.04.2011
Michael Schumacher şi Nico Rosberg au obţinut rezultate slabe în calificări din cauza unor defecţiuni la aripa spate ajustabilă.

Mercedes GP speră să înregistreze progrese în Marele Premiu al Malaeziei, însă pe lângă cele trei echipe de top echipa a fost surclasată şi de Renault.

Motivul nu a fost performanţa generală a monopostului, întrucât acesta a fost competitiv în antrenamente, ci o defecţiune la aripa spate ajustabilă. Michael Schumacher a ratat prezenţa în Q3 şi va pleca doar de pe locul 11, după ce ultimul său tur cronometrat a fost ruinat de defecţiunea la aripa spate.

"Am avut probleme cu activarea aripii spate şi din păcate asta mi-a compromis ultimul tur rapid din Q2. Monopostul a devenit dificil de condus şi este un mare păcat, pentru că funcţionase foarte bine pe parcursul stinturilor anterioare. Performanţa a fost mult mai bună cu aripa, aşa că a trebuit s-o folosim şi aş spune că am făcut un pas înainte datorită muncii băieţilor noştri", a declarat germanul.

Septuplul campion mondial a fost surclasat din nou de coechipierul său Nico Rosberg, care din aceleaşi motive nu a putut termina mai sus de locul nouă pe grila de start.

"Echipa a făcut progrese bune şi am avut o stabilitate decentă până în Q2.

Din păcate am pierdut sentimentul ăsta în Q3, ceea ce combinat cu problema la aripa spate a însemnat că nu am putut extrage performanţă de la maşină, ceea ce este frustrant", a precizat pilotul echipei Mercedes GP.

Via | Mercedes GP

Comentarii (9)

  • Pacat...
    ...ca tot apar aceste mici defectiuni care penalizeaza enorm,potentialul masinii pare foarte buna,dar nu a putu fi concretizat pana acum.Sa speram ca incepand de maine lucrurile vor intra pe un fagas mai bun pentru MercedesGp si ii vom vedea in fata,unde le este locul.
    8 3
  • schumi
    sper sa termine in primii 10 maine
    4 2
  • nelu 98
    maine sunt curios pe ce o sa mai dea vina[[-iar ia dat clasa rosberg]]
    9 11
  • asteapta cursa
    eu zic sa astepti cursa maine sa vedem cine cui 'da clasa'
    4 2
  • In nota obisnuita
    Desi sunt fan Schumi,nu cred ca-l va mai apuca finalul sezonului in F1.Rezultatele lui,de la revenire,n-au fost modeste ci rusinoase pentru un septuplu campion mondial.Tot ceea ce-a construit in 15 ani de activitate va distruge cu aceste doua sezoane.Lumea si-l va aminti prin prisma ultimelor rezultate.In fine,astea sunt alte discutii.Referitor la sesiunea de calificari a celor de la Mercedes se poate observa ca un pilot are 42 de ani iar altul are 26.Oricat de mult ne-am dori sa-l mai vedem pe Schumi facand celebra saritura de pe podium,trebuie sa recunoastem ca acest lucru nu va mai fi posibil in F1,indiferent daca va alerga pt Mercedes,Ferrari,Red Bull sau Force India.Nu ne ramane decat sa speram ca va avea un start curat,lipsit de incidente si ca va putea termina pe un loc 7-8.
    4 3
  • Bai baieti fani Sumacher omul e batrin (mos)pt. F1 nu intelegeti ca e espirat si nu mai are motivatie,asta doar publicitate pt Mercedes sa-si vinda masinile si pe deasupra sunt nationalisi.Performant in F1 nu o sa mai aiba.Bfta Rosberg spulberal.
    4 7
  • Gramatica, bat-o vina
    Espirat, ia dat, spulberal. Numai "inteligenti" si agramati pe aici.
    4 3
  • gerhard
    asa asa...gramatica
    Ce sa le faci? Stiu ei cat s-a muncit la cele 7 titluri?...jos palaria pentru toti pilotii care au reusit in timpul carierei sa se claseze pe podium ! Iar pentru cei '' antischumi'' incercati sa fiti mai pacifisti!
    1 1
  • bravo ba blaj sorin desteptule ce esti tu .Gramaticalule.
    0 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru