Sebastien Loeb va testa un monopost de GP2

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.09.2009
Sebastien Loeb va participa in luna octombrie la o sesiune de teste in GP2 in mijlocul speculatiilor ca va concura pentru Toro Rosso in Marele Premiu din Abu Dhabi din 1 noiembrie.

Sansele ca Scuderia Toro Rosso sa dea o lovitura de imagine in Formula 1 prin aducerea lui Sebastien Loeb pentru ultima cursa a sezonului sunt din ce in ce mai mari.

Publicatia online GPWeek sustine ca cvintuplul campion mondial din WRC va efectua o sesiune de teste in GP2 pe circuitul de la Jerez din Spania in perioada 6-8 octombrie, alaturi de echipa DPR. Informatiile nu au fost confirmat in mod oficial, insa o sursa din paddock-ul GP2 a afirmat ca este la curent cu testul pe care il va efectua pilotul francez.

"Este mai mult decat un zvon. A fost la Algarve (n.r - gazda ultimei curse de GP2) pentru a lua masurile pentru locul in monopost cu DPR. Este bun prieten cu unul dintre inginerii echipei, Pascal Tortosa. Chiar daca nu a fost confirmat oficial, inteleg ca va testa pentru DPR la Jerez timp de doua zile", a afirmat sursa potrivit publicatiei GPWeek.

Eventualul test in GP2 ar putea reprezenta o buna oportunitate pentru Loeb de a se pregati pentru prima sa cursa de Formula 1, in contextul in care testele in Marele Circ sunt interzise pana la finalul acestui an.

In plus, noul circuit de la Abu Dhabi va gazdui inaintea cursei inaugurale un test pentru competitia GP2 Asia, iar o parte din pilotii din Formula 1 ar putea profita de aceasta oportunitate pentru a invata circuitul la volanul acestui tip de monoposturi.

Loeb nu ar fi la prima aventura in Formula 1, francezul testand pentru Red Bull Racing la finalul anului trecut.

Via | GPWeek

Taguri: GP2, Loeb, Toro Rosso, test

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru