Senna, încântat să concureze în faţa propriilor suporteri

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.11.2010
Bruno Senna este încântat că va avea oportunitatea să concureze în faţa propriilor suporteri în Marele Premiu al Braziliei.

Brazilia va fi reprezentată de nu mai puţin de 4 piloţi în cursa de la sfârşitul acestei săptămâni şi, chiar dacă Felipe Massa concurează pentru una dintre echipele care lupta pentru titlu, Bruno Senna se va afla în centrul atenţiei datorită relaţiei de rudenie cu regretatul Ayrton Senna.

Brazilianul este încântat că va avea oportunitatea să concureze pentru prima oară în faţa propriilor suporteri în Formula 1.

"Interlagos este unul dintre cele mai populare circuite printre piloţi şi abia aştept să concurez aici pentru prima oară în acest weekend. Sunt norocos să primesc un sprijin fantastic din partea fanilor de fiecare dată când revin acasă în Brazilia şi sunt determinat să obţin un rezultat bun duminică", a declarat el.

Având la dispoziţie cel mai puţin performant monopost, pilotul echipei Hispania a reuşit să obţină câteva rezultate pozitive, terminând pe locul 14 în Coreea de Sud, în primul rând pentru că a profitat de cele 9 abandonuri.

În acest sens, brazilianul speră să încheie sezonul în aceeaşi notă pozitivă.

"Echipa a înregistrat grozav în Coreea de Sud şi acum începem cu adevărat să arătăm că putem concura la un nivel bun. Mai sunt două curse până la finalul sezonului şi cu toţii vrem să terminăm cât mai sus posibil", a adăugat el.

Via | SportingLife

Comentarii (1)

  • Senna
    Senna este fericit ca are prilejul sa ,,concureze" in fata conationalilor sai, dar corect ar fi sa spuna ca este fericit sa evolueze(piloteze) in fata conationalilor sai, pentru ca de concurenta nu prea poate fi vorba. Echipa al carei pilot este, este de departe una din cele extrem de slabe ale campionatului.
    Nu-mi dau seama la ce se referea Bruno, cand spunea ca spera sa obtina un rezultat bun. Si aici, corect ar fi fost sa spuna ca spera sa termine cursa, si sa nu fie pe ultimul loc.
    Asa ceva ar fi trebuit sa spuna, daca voia ca macar sa castige stima si pretuirea fanilor si a conationalilor, prin sinceritate si evaluare realista a situatiei.
    Dezideratul de a castiga puncte in F1(sa nu mai vorbim de curse), este greu de crezut ca va atins curand, daca va mai evolua tot la astfel de echipe si in viitor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru