Sistemul DRS va fi interzis în virajul Eau Rouge de la Spa

de Daniel Popescu
Marti, 28.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
FIA a confirmat că sistemul DRS va fi interzis în virajul Eau Rouge şi la ediţia din acest sezon a Marelui Premiu al Belgiei.

Forul mondial a anunţat regulamentul de utilizare al sistemului Drag Reduction System (DRS) pentru Marele Premiu al Belgiei de la sfârşitul acestei săptămâni, care va fi identic cu cel folosit anul trecut. Astfel, utilizarea sistemului DRS va fi interzisă în celebrul viraj Eau Rouge pe parcursul antrenamentelor şi calificărilor din considerente de securitate, întrucât piloţii nu au vizibilitate la ieşirea din acesta.

În schimb, pe parcursul cursei de duminică, sistemul DRS va putea fi activat pe cea mai lungă linie dreaptă a circuitului, situată între virajele patru şi cinci. Activarea începe la 270 de metri după intrarea în virajul patru, iar sistemul poate fi menţinut activ până în momentul frânarii pentru intrarea în virajul cinci.

Urmareste Automarket
Punctul de detecţie pentru diferenţa de o secundă dintre piloţi necesară pentru activarea sistemului a fost stabilit la 235 de metri înainte de intrarea în virajul doi.

Zona cu rosu delimiteaza locul in care sistemul DRS este interzis in antrenamente si calificari

Via FIA

Comentarii (1)

  • Mircea
    Rouge nu Roge!
    3 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru