Spa-Francorchamps a facut apel la suspendarea circuitului

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.09.2009
Reprezentatii de la Spa-Francorchamps au facut apel la decizia de a suspenda circuitul si sunt increzatori ca vor gazdui Marele Premiu al Belgiei si in anii urmatori.

Consiliul Local a pus miercuri in aplicare decizia de a suspenda licenta circuitului de la Spa-Francorchmaps in urma plangerilor facute in 2007 de un grup de localnici nemultumiti de poluarea fonica.

Cu toate acestea, circuitul a fost redeschis miercuri seara dupa ce oficialii circuitului au facut apel la aceasta decizie. "Situatia s-a schimbat de la inaintarea plangerii. Circuitul a muncit din greu pentru a reduce poluarea fonica, iar relatia cu rezidentii s-au imbunatatit foarte mult", a declarat Pierre-Alain Thibaut, seful circuitului de la Spa-Francorchamps.

Potrivit unor surse locale, circuitul are in prezent un nivel al zgomotului in limitele legale, motiv pentru care organizatorii sunt optimisti ca actualul conflict nu ameninta desfasurarea Marelui Premiu al Belgiei din anii urmatori. Apelul inaintat de organizatori va fi judecat pe parcursul saptamanii viitoare.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru