Stefan GP a anulat testul de la Portimao

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.02.2010
Stefan GP a fost nevoita sa renunte la testul programat la Portimao in aceasta saptamana pentru ca nu are la dispozitie pneuri de competitie.

Stefan GP, echipa din Serbia care face presiuni pentru a fi acceptata pe grila de start a sezonului 2010 al Formulei 1, intentiona sa efectueze un test pe circuitul Portimao din Portugalia in perioada 25-28 februarie.

Cu toate acestea, sarbii au fost nevoiti sa renunte la acest plan dupa ce nu au reusit sa ajunga la o intelegere cu Bridgestone pentru furnizarea pneurilor.

"Nu putem testa in acest moment si incercam sa gasim o solutie. Nu avem pneuri si nu vom testa cu cauciucuri care nu ne permit sa rulam monopostul la intreaga capacitate. Trebuie sa vedem ce optiuni avem, dar cu siguranta trebuie sa rezolvam aceasta problema", a declarat Zoran Stefanovic, seful Stefan GP, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autosport.

Intrucat Stefan GP nu are locul asigurat pe grila de start a sezonului 2010, Bridgestone nu are obligatia de a furniza pneuri pentru echipa, iar negocierile dintre cele doua parti au esuat dupa ce producatorul japonez a anuntat ca nu are disponibile pneuri de Formula 1 sau de GP2.

Situatia echipei din Serbia continua sa fie incerta in ciuda faptului ca USF1 Team are serioase probleme financiare si vrea sa lipseasca de la primele patru curse ale sezonului 2010. Stefanovich a reiterat insa faptul ca a ajuns la o intelegere cu Kazuki Nakajima pentru sezonul urmator si anticipeaza ca va semna un contract cu fostul campion mondial Jacques Villeneuve in perioada urmatoare.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru