Massa va flutura steagul la cursa de la Interlagos

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.10.2009
Felipe Massa a confirmat pentru Automarket ca va flutura steagul cu patratele pentru invingatorul din Marele Premiu al Braziliei.

Aflat in plina perioada de recuperare dupa accidentul suferit in luna iulie la Budapesta, Felipe Massa nu va putea concura in Marele Premiu al Braziliei de la finalul saptamanii viitoare.

Cu toate acestea, brazilianul a simtit nevoia sa isi faca marcata prezenta la cursa din propria sa tara, motiv pentru care a ajuns la un acord cu organizatorii pentru a flutura steagul cu patratele pentru invingatorul Marelui Premiu al Braziliei. Informatia a fost confirmata pentru Automarket chiar de pilotul Scuderiei Ferrari in cadrul unui chat public gazduit de site-ul oficial al echipei sale.

Automarket: Felipe, am auzit ca vei flutura steagul cu patratele la finalul cursei de la Interlagos. Este adevarat?

Massa: Da, este adevarat. Va fi o mare onoare pentru mine.

Massa a petrecut aproximativ 40 de minute pe chatul Scuderiei Ferrari, dialogand cu fanii sai din intreaga lume. Cei mai multi dintre fanii prezenti pe chat i-au urat lui Massa insanatosire grabnica si l-au intrebat cum se simte, brazilianul oferind aceleasi informatii dezvaluite in cadrul comunicatelor de presa ale Scuderiei Ferrari.

Taguri: Chat, Ferrari, Massa

Comentarii (2)

  • de ce nu poate il vom vedea si intr-o sesiune de antrenamente in locul antitalentului fisico
    0 0
  • v-am prins :)
    Am fost online la chat, am citit cam tot ce-a zis. Felcitari ca v-a raspuns.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru