VIDEO: Primul trailer pentru filmul dedicat vieţii lui Ayrton Senna

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 01.09.2010
Universal a publicat primul trailer al documentarului despre viaţa triplului campion mondial Ayrton Senna, care va apărea pe marile ecrane în această toamnă.

Comentarii (14)

  • Schumy fan 4 ever
    Superb! Deabia astept filmul...
    12 0
  • rayn380
    documentar senna
    "Superb! Deabia astept filmul..."

    me to!!!
    12 0
  • The one
    a fost si va ramane cel mai bun
    14 2
  • iulian
    Extraordinar!
    Bine spus:"De-abia astept!" Ce om, ce personalitate puternica, ce pilot!Calitati pe care putini le mai au acum. Traiasca Senna!
    12 2
  • foarte frumos
    frumos. Dumnezeu sa-l aiba-n pace!
    13 0
  • the one!
    THE ONLY ONE!
    Abia astept filmul!
    9 0
  • Schumy fan 4 ever
    Filmul despre cel mai bun pilot al tuturor timpurilor creat bp baza imaginilor reale din viata lui nu poate fi decat unul BUN. Este filmul pe care l-am asteptat de un an si ceva si sunt sigur ca o sa ne depaseasca toate asteptarile. Pilotii de azi nu sunt mai slabi decat cei din trecut, insa Formula1 asa cum o stie Senna s-a schimbat... Atunci spre deosebire de ultimii cel putin 10 ani masina conta 50% si pilotul 50%. Stima si respect pentru cel mai bun!
    10 0
  • superstar
    ayrton senna a fost vedeta la superlativ in F1! in imagine se vede si accidentul lui barichello cu jordan in sambata dinaintea duminicii nefaste de la imola...
    8 0
  • Schumy fan 4 ever
    Este admirabil cum la 15 ani de la moartea sa reuseste inca sa starneasca admiratie si respect. Spuneti-mi voi cat piloti din actuala generatie vor reusi "performanta" sa. Nu este vorba numai de valoare, de talent, este vorba de caracter. El le avea pe toate...
    9 0
  • Senna
    Mi-au dat lacrmimile, fantastic. Cred ca inca vegheaza asupra F1 de acolo de unde e :) Abia astept filmul!
    5 0
  • Cristi-Tg.Mures
    O sa-l pun in rama
    A fost cel mai bun pilot din istorie si va ramine cel mai bun!
    Nu conteaza cine si cite titluri a cistigat sau va cistiga.
    Senna a fost numai unul!
    Respect!!!
    R.I.P
    8 1
  • Fiecare pilot e unic...
    Toți marii piloți au avut ceva unic...

    Pentru a devenii celebru ai nevoie de o aură, de personalitate.

    Am început să privesc F1 chiar în era, să spunem, Senna (1986).
    Dar preferatul meu a fost Prost. Era mai calculat.
    Totuși luptele celor doi giganți (Prost, Senna) au fost memorabile.
    Părinții noștri pot să ne povestească de un Lauda, Fittipaldi, iar bunicii de Fangio, Ascari, Nuvolari, etc.

    Pentru mulți cel mai mare este Senna, dar străbunicul meu, care era născut în Normandia (Legrand Iosif, numele său), povestea de Nuvolari, cum că acesta a fost pilotul al cărui nume era similar cu "Campionissimo", "The Master".

    Eu personal am crescut cu Schumacher, el este cel care ma legat de "Marele Circ", dar numele de Senna rămâne unul din marile momente ale acestui sport, poate cel care a încântat cel mai tare sufletele fanilor, chiar și după dispariția tragică a maestrului. Ce epocă glorioasă, ce piloți... Parcă astăzi F1 nu mai este la fel, parcă odată cu Senna s-a stins ceva din spiritul cavaleresc al acestui sport.

    R.I.P
    10 0
  • Senna
    Chiar si cind l-am urit pe Senna,tot l-am iubit.Am inceput sa vad formula 1 datorita lui Andrei Bacalu si atunci i-am descoperit pe Senna ,Prost,Lauda ,Fittipaldi,Arnoux,Reuteman,Petterson ,Man-nsel,Hunt,Patrese,Villneuve si altii de care nu-mi aduc aminte momentan.Formula 1 era pentru gentlemeni atunci,si chiar era un spectacol.
    4 0
  • kuku'luku
    INEGALABIL!
    A ramas un mit, va fi unic prin ceea ce facea, moartea lui a insemnat sfarsitul romantismului in F1.
    Cel care i-a luat locul in topul pilotilor, facand in majoritatea cazurilor curse de anduranta ca la antrenament si care detine recordul titlurilor mondiale se zbate acum in anonimat, fara sansa de a mai redeveni vreodata campion mondial, desi teoretic piloteaza bolidul cel mai fiabil in sezonul trecut.
    Produs al unui inginer de geniu care l-a conceput practic de la zero, avand flerul de a-si aduna in jurul lui o echipa de tehnicieni si ingineri, cu care a dominat totusi F1 un sezon.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru