Susie Wolff şi Felipe Nasr s-au acroşat pe circuit in testele de la Barcelona

de Daniel Popescu
Joi, 19.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Susie Wolff şi Felipe Nasr au suferit un accident în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona după ce s-au acroşat în virajul cinci.

Prima zi de teste din cadrul sesiunii de pe circuitul de la Barcelona este plină de evenimente neprevăzute. După ce Lewis Hamilton s-a retras prematur la hotel din cauza febrei, iar McLaren a fost nevoită să renunţe la testele de joi din cauza unei noi defecţiuni la motor, Susie Wolff şi Felipe Nasr au oferit un moment mai puţin obişnuit într-o zi de teste.

Pilotul de rezervă de sex feminin al celor de la Williams se afla într-un tur lent de revenire la boxe în momentul în care Nasr a încercat să o depăşească în virajul cinci. Cei doi s-au acroşat şi au ieşit în decor, iar monopostul Sauber a suferit avarii importante, inclusiv la aripa spate, suspensia spate, cutia de viteze şi podea, în urma cărora echipă ar putea fi nevoită să nu mai testeze joi.

Circumstanţele exacte ale accidentul nu sunt încă cunoscute, întrucât acesta nu a fost surprins de camerele video amplasate pe circuit, însă Wolff a declarat că nu se consideră vinovată, chiar dacă i-a închis calea lui Nasr.

Până la producerea incidentului, Wolff a parcurs cel mai mare număr de tururi: 83.

▶ McLaren renunţă la prima zi de teste de la Barcelona din cauza unei defecţiuni la motorul Honda
▶ Rosberg şi Hamilton, incerţi pentru testele de la Barcelona din cauza unor probleme medicale

Comentarii (3)

  • Yes! It's a woman!
    31 7
  • Ha,ha,ha...
    Ce mai poti spune...nu are vina cu toate ca i-a inchis ,taiat calea?!

    @meseriasu001 a spus tot ! ;)
    11 5
  • Muierea a spus că nu l-a văzut. Așa spun toate femeile implicate în accident, de parcă asta ar fi o scuză, de parcă e vreo excepție acceptată.
    13 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru