Susie Wolff

Miercuri, 08 Martie 2023 | Feature

De 8 martie am pregătit o listă cu 10 femei celebre în motorsport

Ziua Internațională a Femeii este un prilej numai bun pentru a ne aminti de doamnele și domnișoarele care au făcut și încă fac istorie în motorsport. De la Maria Teresa de Filippis, la Michele Mouton, Sabine Schmitz și Susie Wolff.
Luni, 30 Martie 2015 | Formula 1

Ecclestone propune o competiţie de Formula 1 pentru femei

Bernie Ecclestone consideră că o competiţie de Formula 1 în care să concureze numai femei ar creşte popularitatea Marelui Circ.
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

Susie Wolff şi Felipe Nasr s-au acroşat pe circuit in testele de la Barcelona

Susie Wolff şi Felipe Nasr au suferit un accident în prima zi de teste de pe circuitul de la Barcelona după ce s-au acroşat în virajul cinci.
Miercuri, 18 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică teste Barcelona 1: micile retuşuri înaintea asaltului final

Prima sesiune de teste de la Barcelona va evidenţia dacă Mercedes îşi va continua supremaţia, modul în care Ferrari a îmbunătăţit motorul, dar şi progresele înregistrate de Honda după numeroasele defecţiuni tehnice înregistrate de McLaren la Jerez.
Vineri, 28 Noiembrie 2014 | Formula 1

Susie Wolff, promovată ca pilot de teste la Williams în 2015

Susie Wolff va fi pilotul de teste al celor de la Williams şi va participa în două sesiuni de antrenamente şi două sesiuni de teste în sezonul 2015.
Joi, 03 Iulie 2014 | Formula 1

Susie Wolff va deveni vineri prima femeie după 22 de ani care participă într-un Mare Premiu

Susie Wolff va concura pentru Williams în prima sesiune de antrenamente de la Silverstone şi va deveni astfel prima femeie după 22 de ani care participă la un Mare Premiu de Formula 1.
Luni, 24 Februarie 2014 | Formula 1

Susie Wolff va deveni prima femeie care concurează într-un Mare Premiu de F1 după 22 de ani

Susie Wolff va continua în rolul de pilot de dezvoltare pentru Williams şi va concura în două sesiuni de antrenamente în 2014, astfel că va deveni prima femeie după 22 de ani care participă la un Mare Premiu.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Formula 1

Susie Wolff va deveni prima femeie care concurează la Race of Champions

Susie Wolff, pilotul de rezervă al echipei Williams, va deveni în luna decembrie prima femeie care participă la competiţia Race of Champions, urmând să facă pereche cu David Coulthard.
Luni, 28 Ianuarie 2013 | Formula 1

Susie Wolff va fi primul pilot care va testa noul monopost Williams

Williams a anunţat că pilotul de sex feminin Susie Wolff va testa în premieră noul monopost Williams pe circuitul de la Iliada, înaintea debutului de la Barcelona.
Joi, 18 Octombrie 2012 | Formula 1

GALERIE FOTO: Încă o femeie a testat în Formula 1: Susie Wolff pentru Williams

Susie Wolff, pilotul de dezvoltare al echipei Williams, a efectuat miercuri primul test la volanul unui monopost de Formula 1. "Femeile trebuie luate în serios", susţine ea.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | F1 TOP

FEATURE: Femei în motorsport - Secretele succesului femeilor într-o lume a bărbaţilor

Numeroase femei concurează în prezent în competiţii de top din lumea sporturilor cu motor. Cine sunt acestea şi, mai ales, cât de bine reprezintă ele sexul slab în motorsport?
Miercuri, 11 Aprilie 2012 | Formula 1

Încă o femeie în Formula 1: Susie Wolff, pilot de încercare la Williams

Britanica Susie Wolff a devenit pilot de încercare la Williams la câteva luni după ce Maria de Villota a semnat un contract de pilot de rezervă cu Marussia.

Tag-uri similare

Williams, Ecclestone, galerie foto, Maria de Villota, Susie Wolff, Danica Patrick, Ana Beatriz, Cyndie Allemann, Pippa Man
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru