Maria de Villota

Vineri, 11 Octombrie 2013 | Formula 1

Update: Maria de Villota a fost găsită moartă în propria cameră de hotel din Sevilla

Maria de Villota, pilotul spaniol de sex feminin care şi-a pierdut un ochi în urma unui accident cu un monopost Marussia de Formula 1, a fost găsită moartă într-o cameră de hotel din Sevilla. Cel mai probabil, decesul a avut cauze naturale.
Marti, 04 Iunie 2013 | Formula 1

Maria de Villota prezintă casca purtată în timpul accidentului în care şi-a pierdut un ochi

Maria de Villota a prezentat presei cum arată casca pe care a purtat-o în timpul accidentului suferit acum aproape un an în timpul unui test cu Marussia şi în urma căruia şi-a pierdut un ochi.
Joi, 26 Iulie 2012 | Formula 1

Maria de Villota a fost externată din spital

Maria de Villota a fost externată din spital şi nu are nicio problemă de sănătate din punct de vedere neurologic, însă va continua să fie monitorizată de departamentul de oftalmologie pentru că şi-a pierdut ochiul drept.
Luni, 16 Iulie 2012 | Formula 1

Marussia exclude o defecţiune tehnică la monopost în accidentul Mariei de Villota

Marussia a anunţat că accidentul suferit de Maria de Villota în Marea Britanie nu s-a produs din cauza unei defecţiuni la monopost, sugerând astfel că vina aparţine exclusiv pilotului.
Joi, 12 Iulie 2012 | Formula 1

Recuperarea Mariei de Villota după accident este "remarcabilă"

Marussia susţine că recuperarea Mariei de Villota după accidentul suferit în 3 iulie decurge "remarcabil", iar pilotul de teste nu mai are nevoie de sedative şi vorbeşte cu familia.
Miercuri, 11 Iulie 2012 | F1 TOP

FEATURE: Femei în motorsport - Secretele succesului femeilor într-o lume a bărbaţilor

Numeroase femei concurează în prezent în competiţii de top din lumea sporturilor cu motor. Cine sunt acestea şi, mai ales, cât de bine reprezintă ele sexul slab în motorsport?
Luni, 09 Iulie 2012 | Formula 1

Maria de Villota este conştientă şi a vorbit cu familia

Maria de Villota a părăsit unitatea de terapie intensivă, este conştientă şi a discutat deja cu familia, potrivit ultimelor informaţii furnizate de Marussia.
Sambata, 07 Iulie 2012 | Formula 1

Starea Mariei de Villota s-a îmbunătăţit după o nouă operaţie facială

Maria de Villota a suferit o nouă operaţie la nivelul feţei după accidentul suferit într-un test din Anglia, iar starea sa de sănătate s-a îmbunătăţit uşor în urma intervenţiei.
Vineri, 06 Iulie 2012 | Formula 1

Maria de Villota rămâne în stare critică, dar stabilă

Maria de Villota este în continuare în stare critică, dar stabilă în urma accidentului în care şi-a pierdut ochiul drept.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Formula 1

Maria de Villota şi-a pierdut ochiul drept şi este în stare critică, dar stabilă

Marussia a anunţat oficial că Maria de Villota şi-a pierdut ochiul drept în urma accidentului suferit marţi într-un test cu monopostul echipei britanice. Ea rămâne în stare critică, dar stabilă.
Miercuri, 04 Iulie 2012 | Formula 1

Maria de Villota, operată pentru o fractură craniană

Maria di Villota este operată în urma unei fracturi craniene şi riscă să-şi piardă vederea la unul dintre ochi, potrivit unor informaţii neoficiale.
Marti, 03 Iulie 2012 | Formula 1

Marussia: "De Villota este conştientă şi continuă să primească îngrijiri medicale"

Marussia a anunţat că Maria de Villota, grav rănită în urma unui accident suferit marţi în timpul unui test, este conştientă şi este în continuare examinată medical.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 08 Martie 2012 | Formula 1

O femeie a devenit pilot de rezervă la Marussia

Maria de Villota a semnat un contract de pilot de rezervă cu Marussia pentru sezonul 2012 şi va testa pentru echipa în cadrul sesiunii de evaluare de la Abu Dhabi din luna noiembrie.
Joi, 20 Octombrie 2011 | Formula 1

Maria de Villota "are şanse reale" să devină prima femeie în F1 după 20 de ani

Maria de Villota susţine că este foarte aproape de a-şi asigura un loc în Formula 1 în sezonul 2012. Ea ar putea deveni prima femeie care concurează în Formula 1 după o pauză de 20 de ani.
Marti, 23 August 2011 | Formula 1

De Villota vrea să devină prima femeie pilot din F1 după două decenii

Maria de Villota este determinată să obţină un loc pe grila de start a sezonului 2012 şi să devină prima femeie pilot din Marele Circ după 20 de ani.
Luni, 22 August 2011 | Formula 1

O femeie pilot a testat pentru Renault

Maria de Villota a devenit în această lună prima femeie pilot care a testat în Formula 1 după o pauză de şase ani, după ce a evaluat un monopost Renault la Paul Ricard.

Tag-uri similare

Renault, Marussia, accident, Paul Ricard, Maria de Villota, Susie Wolff, Danica Patrick, Ana Beatriz, Cyndie Allemann, Pippa Man
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru