Maria de Villota rămâne în stare critică, dar stabilă

de Daniel Popescu
Vineri, 06.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maria de Villota este în continuare în stare critică, dar stabilă în urma accidentului în care şi-a pierdut ochiul drept.

Marussia a anunţat joi seară că starea de sănătate a pilotului de sex feminin Maria de Villota nu a suferit niciun fel de modificare după operaţia de peste 12 ore la care a fost supusă în seara zilei de marţi ca urmare a accidentului suferit într-un test pe aeroportul din Duxford.

Prin urmare, de Villota rămâne în stare critică, însă Isabel de Villota, sora acesteia, a evidenţiat faptul că starea sa de sănătate este cel puţin stabilă.

"Maria rămâne în stare critică, dar stabilă aici, la spitalul Addenbrooke. Chiar dacă nu există nicio altă informaţie în acest moment, cel puţin suntem încurajaţi de faptul că Maria a rămas într-o stare stabilă după accident, în special pe parcursul primei nopţi după operaţia lungă pe care a suferit-o marţi", a precizat Isabel de Villota.

Spanioloaica în vârstă de 32 de ani şi-a pierdut însă ochiul drept în urma rănilor grave suferite la nivelul feţei.

Marussia a anunţat că Timo Glock şi Charles Pic, cei doi piloţi ai echipei, vor purta pe oglinzile monoposturilor şi pe căşti steaua portocalie aleasă de de Villota ca logo personal.

Echipa nu a făcut încă nicio referire cu privire la cauzele producerii accidentului, astfel că în acest moment există două ipoteze: accidentul a fost provocat fie de o defecţiune tehnică la monopost, fie de o greşeală de pilotaj a Mariei de Villota.

Via Marussia

Comentarii (2)

  • Un prea frumos vis ce s-a spulberat atat de repede!
    Si noi care speram ca-n curand grila de start va fi unisex!!
    1 1
  • Se pare totusi ca femeilor le lipseste ceva pentru a participa cu mai mult succes in motorsport, chiar daca exista si cateva care m-ar putea contrazice; totusi, le cam numeri pe degete...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru