Maria de Villota a fost externată din spital

de Daniel Popescu
Joi, 26.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Maria de Villota a fost externată din spital şi nu are nicio problemă de sănătate din punct de vedere neurologic, însă va continua să fie monitorizată de departamentul de oftalmologie pentru că şi-a pierdut ochiul drept.

Maria de Villota, pilotul de rezervă al echipei Marussia care şi-a pierdut ochiul drept în urma unui grav accident suferit în timpul unui test pe aeroportul Duxford din Marea Britanie, a fost externată miercuri din spitalul La Paz Universitary din Madrid, acolo unde fusese internată în 20 iulie.

Potrivit unui comunicat oficial, de Villota nu mai are nevioie de nicio operaţie şi este sănătoasă din punct de vedere neurologic, însă va continua tratamentele oftalmologice ca urmare a faptuluui că şi-a pierdut ochiul drept.

"Condiţia generală a pacientului este bună, ceea ce a permis miercuri externarea. În aceste şase zile a fost tratată de specialiştii de la departamentele de chirurgie plastică şi neurologie, dar şi de departamentul de oftalmologie, care va continua să o supravegheze, întrucât va avea nevoie de verificări periodice şi tratamente. Din punct de vedere neurologic, pacientul nu prezintă niciun deficit şi nu mai are nevoie de operaţie. Specialiştii nu au făcut nicio remarcă specială, dar vor continua să o monitorizeze în următoarea perioadă de timp", precizează oficialii spitalului din Madrid într-un comunicat de presă.

Via GraphicMail

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru