Recuperarea Mariei de Villota după accident este "remarcabilă"

de Daniel Popescu
Joi, 12.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marussia susţine că recuperarea Mariei de Villota după accidentul suferit în 3 iulie decurge "remarcabil", iar pilotul de teste nu mai are nevoie de sedative şi vorbeşte cu familia.

Esential 9 zile au trecut de la accidentul suferit de Maria de Villota
Marussia a publicat miercuri seară noi informaţii cu priovire la starea de sănătate a Mariei de Villota, pilotul de rezervă al echipei care a suferit un grav accident în timpul unui test efectuat în 3 iulie pe aeroportul Duxford.

Astfel, spanioloaica în vârstă de 32 de ani nu mai este sub sedative, iar recuperarea sa decurge "remarcabil" având în vedere gravitatea accidentului şi cele două operaţii suferite la nivel facial.

"În ciuda rănilor severe, recuperarea Mariei din această perioadă a fost remarcabilă. După cele două proceduri chirurgicale de succes din zilele ulterioare accidentului, echipa medicală a început să reducă gradual nivelul sedativelor. Începând de duminică dimineaţă, Maria a fost trează şi a fost capabilă să vorbească cu familia sa, ceea ce a reprezentat o indicaţie importantă că există semne pozitive în privinţa recuperii Mariei.

De atunci, Maria a făcut paşi mici, dar semnificativi. Luni a fost mutată de la terapie intensivă şi nu mai primeşte sedative", precizează echipa într-un comunicat de presă.

Urmareste Automarket
Echipa nu a confirmat însă speculaţiile din presa internaţională cu privire la un posibil transfer la Mariei de Villota la un spital din Spania, ea rămânând în continuare internată la spitalul din localitatea britanică Addenbrooke.
De Villota şi-a pierdut ochiul drept în cadrul celei de-a două operaţii suferite după accident.

Via Marussia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru