Sutil va testa pentru prima oară noul sistem de ventilaţie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.06.2010
Adrian Sutil va avea ocazia să evalueze pentru prima oară noul sistem de ventilaţie de pe monopostul Force India în antrenamentele din Canada.

Force India a introdus propriul sistem de ventilaţie botezat SRW în Marele premiu al Turciei, însă acesta a fost utilizat numai de către Vitantonio Liuzzi.

Coechipierul sau Adrian Sutil a preferat să renunţe la componentă, întrucât nu a avut ocazia să o testeze suficient în antrenamente din cauza unor probleme de natură tehnică. Situaţia se va schimba însă în Canada, acolo unde germanul speră să observe o creştere de performanţă graţie liniei drepte lungi de pe circuitul de la Montreal.

"SRW-ul era o componentă dezvoltată în Turcia, iar eu nu am folosit-o în calificări şi cursa pentru că nu am obţinut suficiente informaţii după diversele probleme din antrenamente. Pentru mine este un sistem foarte bun, pentru că îl putem utiliza fără să ne luăm mâinile de pe volan şi, odată ce îl vom introduce va fi foarte uşor de manevrat pe termen lung".

"Am văzut că monopostul lui Liuzzi a avut o îmbunătăţire majoră, aşa că dacă îl putem folosi pe maşina mea va fi un pas mare înainte.

Îl vom testa în Canada şi sper să acumulăm date", a explicat pilotul echipei Force India în cadrul unui preview pentru Marele Premiu al Canadei.

Via | GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru