Testele ar putea fi interzise si in sezonul 2010

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 16.12.2009
Testele din timpul sezonului vor fi interzise si in 2010, potrivit unor informatii neoficiale din presa finlandeza.

Echipele din Formula 1 s-au reunit la finalul saptamanii trecute pentru a definitiva regulamentul tehnic si sportiv pentru sezonul urmator, iar Consiliul Mondial al FIA a confirmat ulterior noul sistem de punctare si calendarul oficial al sezonului 2010.

Anterior, s-a vehiculat ca echipele vor aduce in discutie posibilitatea de a reveni asupra deciziei de a interzice testele din timpul sezonului, dupa ce mai multi piloti au debutat in competitie in 2009 fara sa fi efectuat niciun tur la volanul unor monoposturi de Formula 1.

Chiar daca FIA nu a anuntat nimic pe aceasta tema, publicatia finlandeza Turun Sanomat sustine ca testele vor fi interzise si in timpului sezonului 2010, pentru ca echipele sa mentina costurile la un nivel acceptabil.

Pe de alta parte, sursa citata mentioneaza ca ideea utilizarii unui al treilea monopost de catre echipele mari nici macar nu a fost adusa in discutie.

Via | Motorsport

Taguri: teste, zvon

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru