Theissen: "Locul echipei pe grila este incert"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.11.2009
Mario Theissen spune ca locul fostei echipe BMW-Sauber in Formula 1 este in continuare incert, intrucat FIA intentioneaza sa ia masuri legale impotriva constructorului Toyota.

Viitorul echipei cu sediul la Hinwil este in continuare incert, presa elvetiana speculand chiar ca Qadbak, concernul care a achizitionat team-ul, nu va contribui financiar la buget.

Mario Theissen, directorul departamentului de motorsport al BMW, a evitat sa vorbeasca despre acest lucru, afirmand doar ca locul echipei pe grila de start nu este inca asigurat.

"Situatia nu s-a schimbat. Echipa nu are inca un loc pe grila de start. Ne asteptam sa obtinem unul, dar intelegerea nu este inca realizata. Evident, intarzierea face ca negocierile cu pilotii si sponsorii sa fie dificile", a declarat germanul, citat de publicatia Autosport.

Oficial, motivul pentru care FIA intarzie acordarea celui de-al 13-lea loc celor de la Sauber este reprezentat de intentia forului mondial de a da in judecatata Toyota pentru retragerea din Formula 1. Totusi, nu este inca foarte clar daca FIA poate cere despagubiri financiare, ceea ce intarzie o decizie finala si in cazul celor de la Sauber.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru