Toro Rosso a testat marti la Imola

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 03.03.2010
Scuderia Toro Rosso a efectuat marti un test cu monopostul STR5 pe circuitul de la Imola.

Chiar daca testele sunt interzise in afara celor patru sesiuni oficiale programate in luna februarie, shakedown-urile sunt permise chiar si pentru echipele care au concurat in Formula 1 si in sezonul precedent.

Acesta este motivul pentru care Scuderia Toro Rosso a profitat de ocazie si a efectuat marti un ultim test cu monopostul STR5 inainte de startul noului sezon. Evenimentul a avut loc pe circuitul de la Imola, aflat la numai cativa kilometri de sediul echiepi de la Faenza si care a gazduit in trecut Marele Premiu al statului San Marino.

La volanul monopostului s-a aflat spaniolul Jaime Alguersuari, care a regretat ca testul nu a fost mai cuprinzator. "Chiar daca circuitul s-a schimbat, nu si-a pierdut calitatile. Mi-ar fi placut sa testez monopostul la limita", a declarat el la finalul testului.

Dupa ce anul trecut a incheiat sezonul pe ultimul loc in clasamentul constructorilor, Toro Rosso isi propune sa lupte in plutonul de mijloc in acest an.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru