Toro Rosso anticipează o iarnă dificilă

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 25.11.2010
Franz Tost consideră că Toro Rosso va avea parte de o iarnă dificilă în care trebuie să dezvolte un monopost competitiv pentru sezonul următor.

Scuderia Toro Rosso a încheiat sezonul 2010 doar pe locul 9 după ce echipă a obţinut doar 13 puncte şi a fost cea mai slabă dintre echipele tradiţionale.

Regresul se justifică parţial prin faptul că echipa a fost nevoită să-şi dezvolte în premieră propriul sasiu, întrucât regulamentul tehnic nu i-a mai permis să beneficieze de serviciile celor de la Red Bull Technology în această privinţă. Franz Tost, şeful STR, admite că echipa a traversat un sezon dificil, motiv pentru care perioadă din inter-sezon se anunţă una dificilă.

"Nu sunt atât de mulţumit de sezonul complet şi vom avea câteva luni dificile în noiembrie, decembrie şi ianuarie, pentru că avem mult de muncit. Pur şi simplu trebuie să recuperăm. An după an este un proces de dezvoltare pe care nu-l poţi opri niciodată. Vom munci din greu. Încă trebuie să îmbunătăţim infrastructura şi trebuie să aducem oameni. Avem mult de muncit, dar sperăm să găsim soluţii bune pentru toate task-urile pe care le-am stabilit", a declarat italianul.

Pentru Scuderia Toro Rosso situaţia este cu atât mai complicată cu cât Lotus Racing şi Virgin Racing, două dintre noile echipe din competiţie, anunţă progrese semnificative pentru anul viitor.

Totuşi, Tost este încrezător că Toro Rosso va reuşi să rămână în fata acestora şi anul viitor. "Da, sunt încrezător în această privinţă. Vom munci din greu pentru ca acesta este obiectivul nostru", a mai precizat el.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru