Toro Rosso confirma prezenta la testele de la Valencia

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.01.2010
Toro Rosso a confirmat ca va participa la prima sesiune de teste din aceasta iarna de la Valencia in perioada 1-3 februarie.

Pentru prima oara in scurta sa istorie, Toro Rosso este nevoita sa isi contruiasca propriul monopost pentru sezonul urmator, dupa ce in ultimii patru ani a utilizat sasiul celor de la Red Bull Racing.

In acest context, presa internationala a speculat ca cea de-a doua echipa a lui Dietrich Mateschitz ar putea intampina probleme in dezvoltarea monopostului STR5, insa echipa a pus capat zvonurilor confirmand prezenta la testele de la Valencia de la inceputul lunii februarie.

"Toro Rosso va incepe testele de iarna la Valencia pe 1 februarie si planuim sa facem acest lucru cu monopostul STR5", a confirmat un purtator de cuvant al echipei pentru televiziunea britanica ITV.

Informatia este cu atat mai imbucuratoare cu cat cele mai multe dintre noile echipe vor absenta de la prima sesiune de teste pentru a-si pune la puncte primele monoposturi, decizie pe care au luat-o inclusiv Red Bull Racing si Force India.

In schimb, numele coechipierului lui Sebastien Buemi pentru sezonul urmator ramane incert, echipa refuzand sa confirme daca Jaime Alguersuriari va fi pastrat sau nu in cadrul echipei cu sediul in Faenza, Italia.

Via | ITV

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru