Toro Rosso îşi propune doar locul şapte pentru sezonul 2013

de Daniel Popescu
Joi, 16.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso susţine că obiectivul realist pentru acest sezon este ocuparea locului şapte în clasamentul constructorilor.

Esential 7 este locul pe care vrea sa termine Toro Rosso in sezonul 2013
Toro Rosso a anunţat la începutul acestui sezon că îşi propune să ocupe locul şase în clasamentul constructorilor, însă echipa a avut un parcurs ezitant în primele curse şi a obţinut până în prezent doar opt puncte.

Italienii au deja de recuperat 21 de puncte, astfel că şeful Franz Tost admite că locul şapte este cel mai realist în acest moment.

"În acest moment este foarte puţin probabil să luptăm pentru locul cinci, pentru că Force India este prea puternică, iar Lotus este, bineînţeles, de asemenea foarte puternică. Locul şase ar putea fi o bună destinaţie, dar realist vorbind, acum şi aici, aş spune că suntem mai aproape de locul şapte. Dar nu vom renunţa la luptă", a declarat austriacul în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

Performanţa este tot cea ce contează şi putem vedea cu uşurinţă că Ricciardo este probabil într-o situaţie mai bună.

Franz Tost
Sef Toro Rosso
Situaţia este complicată de faptul că locul şase este ocupat în prezent de McLaren, echipă care cel mai probabil îşi va îmbunătăţi prestaţiile pe parcursul acestui an.
Confruntat cu perspectiva ca echipa-mamă Red Bull Racing să aibă nevoie de un pilot pentru sezonul 2014 ca înlocuitor pentru Mark Webber, Tost consideră că Daniel Ricciardo este mai bine pregătit decât Jean-Eric Vergne să facă pasul spre actuala campioana mondială.

"Performanţa este tot cea ce contează şi putem vedea cu uşurinţă că Ricciardo este probabil într-o situaţie mai bună, mai ales că are 11 curse în plus în carieră. În acest moment el este mai bun şi am văzut asta şi la Barcelona. Dar în general aş spune că amândoi se potrivesc conceputului Red Bull", a adăugat el.

Via Formula1

Comentarii (1)

  • @danielpopescu85
    Esti sigur ca Franz Tost este italian??
    Asa ai scris aici: " ...astfel că şeful Franz Tost .....a declarat italianul în cadrul ..."
    Ia uite ce zice wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_Tost
    Salutam ;)
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru