Toro Rosso: "Nu am stabilit linia de piloti pentru 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 01.10.2009
Un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso a negat ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari au semnat contracte pentru sezonul 2010, afirmand ca echipa nu a decis inca linia de piloti pentru anul viitor.

Site-ul oficial al Scuderiei Toro Rosso a relatat in aceasta dimineata transferul lui Fernando Alonso, adaugand in finalul comunicatului de presa o fraza care indica faptul ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari vor concura pentru echipa si in sezonul 2010.

"In caz ca nu stiati, nu exista nicio schimbare in linia noastra de piloti, asa ca nu exista nicio noutate", se preciza pe site-ul oficial al Scuderiei Toro Rosso.

Cu toate acestea, un purtator de cuvant al Scuderiei Toro Rosso a declarat pentru site-ul GPUpdate.net ca echipa nu a luat inca o decizie finala in privinta liniei de piloti pentru 2010. "Ce va pot spune este ca angajarea a doi piloti tineri inseamna sa decidem si sa investim timp si energie pentru viitor. Ne concentram in continuare pe programul din acest an, iar echipa nu a oferit nicio confirmare oficiala in privinta liniei de piloti pentru anul viitor", a declarat purtatorul de cuvant al echipei.

Alaturi de Red Bull Racing, Toro Rosso este recunoscuta pentru stilul comic in care redacteaza comunicate de presa, iar ultimul dintre ele nu face exceptie de la aceasta regula.

Cu toate acestea, echipa Automarket isi cere scuze pentru informatia eronata publicata in aceasta dimineata pe site, prin care anuntam ca Buemi si Alguersuari au semnat contracte cu Toro Rosso pentru sezonul 2010.

Via | GPUpdate

Comentarii (3)

  • ce circ :)))
    ba e confirmati ba nu...apropo..alonso e confirmat sau anuntati ca va pilota la bmw la anu :)) ?
    0 0
  • lol
    E "confirmati" ca e "mai multi":))))))))))))))))))))
    0 0
  • @admin
    Scuderia Toro Rosso a confirmat oficial ca Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari vor pilota pentru echipa italiana si in sezonul 2010.De ce face-ti circul asta??/
    Sau va credeti si voi in Marele Circ.scuzele nu sunt de ajuns ca sa ne refaca clasamentul nostru,de fapt voi dati stiri cu + le ocoliti pe cele cu - si invers depinde de.....,,context"
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru