Toro Rosso: "Renault şi Honda vor progresa semnificativ în 2016"

de Daniel Popescu
Vineri, 16.10.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso anticipează că Renault şi Honda vor înregistra progrese semnificative în privinţa motoarelor în sezonul 2016.

Toro Rosso este pe punctul de a ajunge la un acord cu Ferrari pentru a utiliza anul viitor motoare de specificaţie 2015, cu condiţia ca şi cei de la Red Bull Racing să-şi rezolve problemele de alegere a unui nou furnizor.

Franz Tost, şeful Scuderiei Toro Rosso, afirmă însă că şi foştii parteneri de la Renault, dar şi cei de la Honda, vor înregistra progrese importante în sezonul următor.

"Mă aştept ca anul viitor să fie mult mai aproape. Sunt convins că au resursele şi cunoştinţele să micşoreze diferenţa. Dacă nu, FIA trebuie să analizeze povestea jetoanelor pentru ca toţi cei care sunt în urmă să primească libertate suplimentară de dezvoltare până când avem egalitate. Dar sunt sigur că cei care sunt în urma vor recupera cel târziu în 2017", a declarat el.

În plus, Tost a admis că Toro Rosso este foarte aproape să ajungă la un acord cu ferrari pentru a utiliza motoare, iar unul dintre motive este apropierea fabricii de la Faenza de sediul Ferrari de la Maranello.

"Dacă luăm în considerare că am plătit mulţi bani celor de la Renault şi nu am văzut progresele pe care le aşteptăm, atunci apare întrebarea de ce să nu mergem înapoi cu Ferrari, un partener pe care îl ştim şi care are sens din punct de vedere logistic", a adăugat el.

Via F1i

Comentarii (2)

  • o sa-si revina in 2017 ... mai pe la final ... in 2018 schimbam motoarele
    0 1
  • Corect
    Mai ales MCLaranistii FRUSTRATI :))
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru