Toro Rosso va introduce un update major în Austria

de Daniel Popescu
Vineri, 08.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Toro Rosso pregăteşte un update major la Marele Premiu al Austriei, deşi iniţial au existat informaţii că a doua echipă Red Bull va renunţa la îmbunătăţirea monopostului.

Esential 12 puncte a acumulat Toro Rosso in primele patru curse ale sezonului
7 este locul ocupat de Toro Rosso in clasamentul constructorilor
Toro Rosso este una dintre puţinele echipe care nu abordează Marele Premiu al Spaniei cu un update semnificativ pentru monopost, iar Carlos Sainz Jr. a afirmat recent că nu va exista nicio îmbunătăţire importantă până la finalul sezonului.

Cu toate acestea, coechipierul său Max Verstappen susţine că Toro Rosso va introduce un update major pentru monopost cu ocazia Marelui Premiu al Austriei, programat pentru 21 iunie după etapele din Monaco şi Canada.

"La Barcelona avem lucruri minore, iar un progres de câteva zecimi ar fi frumos. Nu este cel mai mare update al nostru, acela soseşte în următoarele curse. Cred că monopostul pe care îl avem este foarte puternic cu setări pentru viteze de top, aşa că nu văd de ce nu am lupta pentru puncte.

Mă gândesc mai mult la Austria, cred că acolo vor câştiga mai mult", a declarat olandezul.

Verstappen a abandonat în trei dintre primele patru curse ale sezonului din cauza unor defecţiuni tehnice la motorul Renault, însă speră că de data aceasta să poată termina cursa, ca urmare a promisiunilor făcute de constructorul francez în privinţa fiabilităţii.

"Sper să putem termina cursa. Cei de la Renault lucrează din greu şi încercam să-i ajutăm cât putem. Sunt încrezător că au făcut paşi înainte pentru acest Mare Premiu", a adăugat el.

Via GPUpdate

Comentarii (1)

  • Mai știe cineva dacă Renault mai vrea să cumpere Torro Roso?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru