Toro Rosso va testa un italian de 19 ani la Jerez

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.11.2009
Mirko Bortolotti va testa pentru Scuderia Toro Rosso in cadrul testelor de la Jerez programate la inceputul lunii decembrie.

Toro Rosso si-a definitivat linia de piloti cu care va ataca sesiunea de teste dedicata debutantilor de la inceputul lunii viitoare.

Astfel, pe langa Brendon Hartley care va pilota pe 1 si 3 decembrie, Toro Roso il va evalua pe 2 decembrie pe Mirko Bortolotti.

Italianul in varsta de numai 19 ani nu se va afla la prima experienta in Formula 1, intrucat a pilotat un monopost de Formula 1 pentru Ferrari la finalul sezonul 2008, ca premiu pentru castigarea competitiei Formula 3 Italia. Performanta sa a atras imediat atentia celor de la Red Bull, care l-au recrutat in cadrul programului Red Bull Junior pentru dezvoltarea tinerilor piloti.

In acest sezon, italianul a concurat cu succes in editia inaugurala a competitiei Formula 2, ocupand la final locul 4 in clasament dupa ce si-a trecut in cont si o victorie.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru