Toyota: "Am avut cea mai rapida masina in teste"

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 11.03.2009
Un inginer al echipei Toyota sustine ca constructorul japonez a avut cea mai rapida masina in cadrul testelor de la Barcelona din aceasta saptamana.

Toyota este una dintre echipele cu cele mai bune rezultate in cadrul testelor din aceasta iarna, reusind sa concureze de la egal la egal cu echipe precum Ferrari sau BMW-Sauber.

Chiar daca nu au reusit cei mai buni timp, un inginer al celor de la Toyota sustine ca TF109 este cel mai rapid monopost in cadrul testelor.

"Luand in considerare cantitatea de combustibil, am avut cea mai rapida masina in test", a declarat inginerul Toyota pentru publicatia Auto Motor und Sport.

Rezultele constructorului nipon au atras si atentia celor de la Renault, Fernando Alonso admitand ca echipa se descurca foarte bine in ultima periaoda. "In ultimele zile Toyota s-a descurcat foarte bine", a declarat spaniolul.

Cu toate acestea, Ferrari este una dintre cel mai bine pozitionate echipe, iar Kimi Raikkonen sustine ca Scuderia nu a fortat foarte mult la Barcelona. "Nu am fortat la 100% din capacitate pentru a obtine timpi speciali", a explicat finlandezul. Fostul campion mondial a finalizat testele de la Barcelona, insa spune ca este imposibil sa faca o comparatie intre echipe.

"Am terminat testele. Masina este buna, dar nu am nicio idee unde suntem comparativ cu restul. Vom vedea la Melbourne", a scris Raikkonen pe contul sau de Twitter.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru