Trulli, convins că nu va fi înlocuit de Petrov la Caterham

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 13.02.2012
Jarno Trulli şi-a exprimat convingerea că nu va fi înlocuit de Vitaly Petrov la Caterham în sezonul 2012.

Presa internaţională speculează că Vitaly Petrov are mari şanse să-l înlocuiască pe Jarno Trulli la Caterham în sezonul 2012, în ciuda faptului că negocierile au intrat în impas în ultima săptămână.

Potrivit unor informaţii neoficiale, Petrov trebuie să plătească clauza de reziliere a italianului şi să aducă bani la echipă prin intermediul sponsorilor săi, însă rusul are dificultăţi să obţină acordul final al acesotra din urmă.

Caterham a încercat să lase o portiţă liberă în momentul în care a decis ca Trulli să testeze noul monopost doar în ultima zi la Jerez, însă italianul susţine că locul său în cadrul echipei este sigur.

"Da, sunt în siguranţă. Înţeleg poziţia unor echipe şi că, din păcate, trec prin momente foarte dificile din punct de vedere economic, iar unele echipe au probleme. Cunosc situaţia reală a unor echipe, ştiu că trebuie să caute sponsori şi să primească piloţi care plătesc, aşa că în acest moment tot ce pot să spun este că am un contract cu echipa şi că voi testa.

Dacă se întâmpla ceva diferit, sper ca cineva din cadrul echipei vine şi îmi spune mai devreme, dar până acum nu am avut nicio discuţie de acest gen pe parcursul iernii", a explicat el pentru publicaţia britanică Autosport.

Via | Autosport

Taguri: Caterham, Trulli

Comentarii (2)

  • Daniel...
    Titlul...cu Petrov ai vrut sa zici :) Modifica si sterge-mi comentariul
    1 0
  • AndreiF1
    Erata
    "Trulli, convins că nu va fi înlocuit de Trulli la Caterham" lol :P
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru