Trulli spera sa obtina prima victorie pentru Toyota

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 17.03.2009
Jarno Trulli este increzator ca va reusi sa castige prima cursa din istorie pentru Toyota si este convins ca monopostul TF109 este suficient de bun pentru a-si indeplini obiectivul.

Toyota a avut rezultate promitatoare in sesiunile de teste din aceasta iarna, iar echipa priveste cu optimism noul sezon competitional.

Jarno Trulli, unul dintre cei mai experimentati piloti din Formula 1, este la randul sau increzator ca Toyota va avea parte de un sezon bun.

"Sunt increzator pentru acest sezon pentru ca pana acum testele au decurs foarte bine. Cred ca masina va fi foarte competitiva si pana acum totul arata bine. Masina este mai buna decat orice alt monopost Toyota pe care l-am pilotat inainte de debutul unui sezon, asa ca sunt plin de sperante", a declarat italianul in cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al Formulei 1.

"Cu siguranta sper sa obtin rezultate grozave in acest an si suntem optimisti. Incercam sa imbunatatim performante an de an si cred ca ne-am stabilizat ca o echipa buna care a imbunatatit foarte mult. Dupa rezultatele promitoare de anul trecut obiectivul nostru este sa luptam pentru primele pozitii si visul meu este sa ofer echipei Toyota prima victorie".

Toyota trebuie sa justifice constructorului nipon prezenta in Formula 1 in contextul crizei economice, astfel ca echipa are nevoie de o victorie in acest an.

In plus, Trulli vizeaza cat mai multe clasari pe podiumul de premiere. "Vreau sa lupt pentru prima victorie pentru Toyota si sper sa pot face asta in acest sezon. In plus, vrem sa construim pe baza trezultatelor bune de anul trecut si sa terminam pe podium mai des", a adaugat italianul.

FIA va analiza marti propunerea FOTA de a revizui sistemul de punctare pentru cursele din 2009, insa Trulli priveste indiferent situatia. "Nu m-ar deranja prea mult. In acest sezon visul este sa castig si, sincer sa fiu, daca putem face asta nu imi pasa cate puncte vom castiga".

Via | F1.com

Comentarii (2)

  • despre Toyota
    Anul trecut echipa a fost competitiva in comparatie cu Honda.Sper anul acesta sa iasa mult mai bine (clasari pe pozitii fruntase in calificari si rezultate bune in cursa.Cred ca va conta si norocul din cursa.
    0 0
  • toyota
    astia au bani cu nemiluita,dar cu piloti de mana doua nu prea au ce face !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru