Trulli: "Toyota poate fi in frunte in 2009"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 10.03.2009
Jarno Trulli este increzator ca Toyota Racing poate concura de la egal la egal cu echipe precum Ferrari sau BMW-Sauber in sezonul 2009.

Toyota a obtinut cateva rezultate promitatoare in cadrul testelor din aceasta iarna, monopostul TF109 dovedindu-se capabil sa concureze pe aceeasi lungime de unda cu cei de la BMW-Sauber, conform unei analize realizate de Automarket.

Viziunea este impartasita si de Jarno Trulli, care crede ca echipa japoneza este capabila sa faca un sezon foarte bun.

"Cu siguranta, putem fi acolo sus cu ei. Obiectivul nostru este sa fim in primele 3-4 echipe la inceputul sezonului si sa vedem ce putem face acolo", a declarat italianul.

Trulli a laudat abilitatile noului monopost TF109, despre care sustine ca este unul dintre cele mai bune pe care le-a pilotat in cariera. "Cu siguranta suntem optimisti, dar cu toate acestea numai rezultatele din curse ne vor spune adevarul. Pana acum aceasta este una dintre cele mai bune masini produse de Toyota, asa ca sunt increzator ca vom fi in top alaturi de ceilalalti".

Desi ultimele sesiuni de teste au aratat o echipa McLaren lipsita de forma, Trulli considera ca britanicii sunt capabili sa revina in top in orice moment.

"Cei de la McLaren nu par rapizi in mod deosebit in acest moment, dar trebuie sa admitem ca este vorba despre o echipa experimentata care poate reveni in orice moment. Asa ca sunt sigur ca vor reveni imediat ce vor intelege ce merge prost si ce merge", a mai spus pilotul echipei Toyota.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru