Un american şi un chinez, piloţi de rezervă la Caterham

de Daniel Popescu
Vineri, 01.03.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Caterham a anunţat vineri că americanul Alexander Rossi şi chinezul Ma Qing Hua vor fi piloţii de rezervă ai echipei în sezonul 2013.

Caterham şi-a completat vineri echipa cu doi piloţi de rezervă pentru sezonul 2013, în ciuda faptului că testele sunt interzise în timpul sezonului.

Astfel, americanul Alexander Rossi îşi va păstra rolul obţinut anul trecut şi va participa la anumite sesiuni de antrenamente libere de vineri care nu au fost încă dezvăluite.

"Obiectivele mele pentru sesiunile de antrenamente libere de vineri pe care le voi face sunt să parcurg programul echipei pentru fiecare dintre ele, să lucrez îndeaproape cu toată lumea şi să învăţ cât mai mult posibil, cu scopul de a fi pregătit oricând pentru următoarea oportunitate", a declarat el.

Urmareste Automarket
Între timp, chinezul Ma Qing Hua, care a fost pilot de rezervă la HRT şi a pilotat în câteva sesiuni de antrenamente pentru spanioli în 2012, va urca în cockpit în antrenamentele de vineri din cadrul Marelui Premiu al Chinei, dar va concura şi pentru echipa pe care Caterham o deţine în GP2.

"Sunt entuziasmat să mă alătur familiei Caterham.

Ambele echipe au tot ce trebuie pentru a creşte în continuare şi aştept cu nerăbdare să joc un rol important pentru a ajuta echipele să-şi îndeplinească obiectivele pentru acest an", a precizat el.

Via Caterham

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru