USF1, poarta fanilor catre lumea F1

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 25.02.2009
Oficialii USF1 sustin ca vor oferi fanilor sansa de a afla amanunte inedite din viata unei echipe de Formula 1.

USF1, echipa ce va participa in sezonul 2010 al Formulei 1, va beneficia de serviciile unei televiziuni proprii si de un parteneriat cu SpeedTV pentru a aduce competitia mai aproape de fanii acestui sport.

Peter Windsor, directorul sportiv al echipei, spune ca intentia sa este de a realiza o echipa prietenoasa cu fanii, asemanator cu ceea ce exista in prezent in NASCAR, intrucat echipele din Formula 1 nu sunt suficient de apropiate de suporterii sai.

Pe de alta parte, oficialii USF1 au dezvaluit ca recesiunea economica din Statele Unite ale Americii a ajutat indirect echipa, intrucat intentia lui Ken Anderson si Peter Windsor a fost de a crea o adevarata echipa de F1. In cazul in care ar fi existat numerosi oameni dornici sa finanteze o echipa de F1, oficialii USF1 considera ca nu ar fi reusit sa primeasca sprijin pentru o echipa dornica doar sa obtine performante pure, fara campanii de marketing de amploare.

Taguri: USF1, lansare

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru