Van der Garde: "Sper să semnez în curând cu Caterham"

de Daniel Popescu
Vineri, 09.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Giedo van der Garde a dezvăluit că este foarte aproape de semnarea unui contract cu Caterham pentru sezonul 2013. Cel mai probabil, olandezul îl va înlocui pe Vitaly Petrov.

Speculaţiile cu privire la plecarea lui Vitaly Petrov de la Caterham la finalul acestui sezon din cauza lipsei de sponsori sunt pe cale să fie confirmate de negocierile pe care echipa le poartă în prezent cu pilotul de rezervă Giedo van der Garde.

Olandezul a participat în această săptămână la sesiunea de evaluare de la Abu Dhabi dedicată tinerelor talente şi a dezvăluit că este foarte aproape să semneze un contract pentru sezonul următor.

"Nu am semnat încă, dar sper să semnez în curând. Sunt fericit aici şi cred că echipa este formată din oameni buni care lucrează din greu, plus că vin şi oameni noi. Echipa mi-a oferit deja un feedback foarte bun despre ceea ce fac, cum m-am comportat, care este atitudinea mea şi cum lucrez cu echipa, aşa că sper să mergem înainte, să semnez rapid şi să încep pregătirile pentru anul viitor", a declarat olandezul pentru publicaţia ESPNF1.

Urmareste Automarket
Van der Garde a revenit în acest sezon în Formula 1 ca pilot de rezervă după ce a îndeplinit o funcţie similară şi în 2007 şi 2008 la Spyker şi, respectiv, Force India.
Începând din sezonul 2009 el a concurat în GP2, iar în acest sezon a obţinut două victorii şi a terminat pe locul şase în clasamentul general.

Via ESPNF1

Comentarii (1)

  • Ce batalie pentru un loc la o echipa din F1 care nici macar nu conteaza in clasamentul general.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru