Vatanen isi va prezenta in curand strategia pentru FIA

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 10.08.2009
Ari Vatanen va dezvalui in aceasta saptamana echipa cu care spera sa castige alegerile pentru functia de presedinte al FIA.

Conform statutului FIA, fiecare candidat la functia suprema in forul mondial trebuie sa nominalizeze o echipa de 22 de membri care sa ocupe functii cheie in cadrul organizatiei.

Ari Vatanen, unul dintre cei doi candidati la functia de presedinte, isi va prezenta aliatii pe parcursul acestei saptamani, potrivit unor informatii dezvaluite de publicatia Autosport.

Deocamdata, fostul campion mondial de WRC din 1981 nu a confirmat numele niciunuia dintre membrii cabinetului sau, insa este foarte posibil ca acesta sa se bucure de sprijinul presedintelui Federatiei Germane, Hermann Tomczyk.

Pana in prezent, Jean Totd este singurul contra-candidat oficial al lui Vatanen la functia de presedinte, iar cei doi au avut un schimb dur de replici pe parcursul saptamanilor trecute. Finlandezul l-a acuzat voalat pe Todt ca este sprijinit de FIA, insa Vatanen sustine acum ca declaratiile sale au fost scoase din context.

"Mi-am invatat lectia. Nu am spus niciodata ceva negativ despre Todt sau despre Mosley.

In viata mea publica de peste 30 de ani nu am criticat niciodata oamenii personal. Dar pot face o greseala si in cazul asta imi voi cere iertare daca fac ceva gresit", a declarat el. Alegerile pentru noul presedinte al FIA vor avea loc pe 23 octombrie.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru