Vergne va concura în etapa de Formula E din Uruguay

de Daniel Popescu
Luni, 08.12.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jean-Eric Vergne va concura pentru echipa Andretti în etapa de Formula E care va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni în Uruguay.

Aştept cu nerăbdare această oportunitate, în special având în vedere localizarea.

Jean-Eric Vergne
Pilot Formula E
Jean-Eric Vergne s-a reorientat rapid după ce a pierdut locul la Scuderia Toro Rosso pentru sezonul 2015 în favoarea lui Carlos Sainz Jr.

Francezul a ajuns la un acord pentru a concura pentru echipa Andretti în Uruguay în competiţia de monoposturi electrice Formula E. Aici, el îl va avea drept coechipier pe Franck Montagny, care a concurat în şapte curse de Formula 1 pentru Super Aguri în 2006 şi a fost pilot de teste pentru Toyota.

"Nu se întâmplă prea des să obţii un loc într-o cursă în această perioadă a anului. Aştept cu nerăbdare această oportunitate, în special având în vedere localizarea. Chiar dacă nu am experienţă în această nouă competiţie, sunt interesat să concurez în Formula E pentru o echipă atât de prestigioasă precum Andretti. Ca întotdeauna, obiectivul principal al weekendului este să rămân în frunte şi să termin sezonului într-o notă pozitivă.

Weekendul va fi un pic ca o călătorie în necunoscut, dar este o călătorie pe care o aştept", a declarat el.

Andretti ocupă în prezent locul patru în clasamentul echipelor, în timp ce Montagny este pe locul trei în clasamentul general. Etapa de Formula E din Uruguay va avea loc sâmbătă, 13 decembrie, începând cu ora 12:00, ora României, şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Dolce Sport.

Automarket îţi va prezenta la sfârşitul acestei săptămâni o avancronică completă a etapei din Uruguay care va include şi o prezentare a locului inedit în care se desfăşoară.

Via GPUpdate

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru