Galerie foto: Vettel a primit trofeul Bandini

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.06.2009
Sebastian Vettel a pilotat monopostul Toro Rosso aproximativ 12 kilometri de la fabrica din Faenza pana in orasul Brisighella pentru a primi Trofeul Bandini.

In prezent pilot al echipei Red Bull Racing, Vettel a fost recompensat pentru prestatiile deosebite realizate in sezonul 2008 la volanul monopostului Toro Rosso, punctul culminant fiind reprezentat de victoria obtinuta pe circuitul de la Monza.

Pilotul german a ales sa sarbatoareasca intr-un mod inedit, pilotand monopostul Toro Rosso de la fabrica echipei din Faenza pe strazile din oras, inainte de a urma un traseu de 12 kilometri pana in Brisighella, orasul care gazduieste Premiile Bandini.

Vettel a fost nevoit sa acorde numeroase autografe fanilor prezenti la Faenza, in ciuda vremii ploioase. De asemenea, in cadrul ceremoniei, Vettel a primit o placuta de inmatriculare cu numarul HPSV1 din partea primarului orasului sau natal, Heppenheim.

Un alt membru al Scuderiei Toro Rosso din sezonul precedent care a fost recompensat cu un trofeu Bandini a fost Gerhard Berger, fostul coproprietar al echipei italiene.

Via | Toro Rosso

Taguri: Bandini, Vettel, trofeu

Comentarii (9)

  • bv vettel
    bv vettel...tine-o tot asa:)...
    0 0
  • firicel zice...
    Bv Vettel' nepotu merge bine
    0 0
  • ce vettel ...
    am asteptat stirea toata ziua si ati pus-o dupa ce am schimbat. Va multumesc. Alte stiri le dati cu o mare promptitudine ...
    0 0
  • incredibil
    aceasta stire a mai fost data in 01.06-orele 18.55.Dupa ce schimbam noi astia mai fraieri o mai dati odata ......e vrajeala tot,m-am lamurit,succes celor care mai au incredere
    0 0
  • @all
    Stirea e de ieri dar astazi s-au adaugat pozele. Nu a fost punctata astazi. Daca ati urmari clasamentul ati vedea ca nu s-a modificat dupa aceasta stire. Nu e vrajeala. Tocmai am primit din partea AUTOMARKET.RO biletele pentru cursa de duminica. Multumesc echipei AUTOMARKET. Asa ca jucati si eu am sa va salut duminica de pe circuit. Bafta tuturor!
    1 0
  • Foarte frumos!
    Bravo Vettel! Am mare incredere in el chiar daca etapa trecuta am pierdut o gramada de puncte pe mana lui. Frumoase poze.
    0 0
  • @crismar56
    Sa postezi nishte poze dupa ce intorci ;) drum bun.
    0 0
  • @bagolj
    Multumesc! Da, am sa incerc sa fac cat mai multe poze si am sa le postez.
    0 0
  • turcia
    deseara poti sa te uiti, am sa postez eu poze din turcia daca vretii,dupa ora 21.30 ca atunci ajung acasa, bafta tuturor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru