Vettel: "Am învăţat multe de la Webber, va fi o pierdere pentru Red Bull"

de Daniel Popescu
Vineri, 22.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Sebastian Vettel are numai cuvinte de laudă la adresa lui Mark Webber înaintea ultimei curse a australianului în Formula 1.

Nu am avut cea mai bună relaţie la nivel personal, dar a fost una foarte puternică din punct de vedere profesional.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
Mark Webber se pregăteşte pentru ultima cursă de Formula 1 din carieră înainte de a pleca în Campionatul Mondial de Anduranţă alături de Porsche.

Sebastian Vettel a profitat de oportunitate şi a îngropat securea războiului cu pilotul australian, despre care afirmă că este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului.

"În general, oamenii au o impresie mai proastă decât relaţia pe care am avut-o. Oamenii tind să uite cât de mult succes am avut împreună. Cred că am fost una dintre cele mai puternice echipe de piloţi din Formula 1. Nu am avut cea mai bună relaţie la nivel personal, dar a fost una foarte puternică din punct de vedere profesional. Amândoi am încercat să îmbunătăţim monopostul şi cu siguranţă va fi o pierdere pentru echipă şi pentru mine", a declarat cvadruplul campion mondial.

Am învăţat foarte multe de la Webber.

Sebastian Vettel
Pilot Red Bull
În plus, germanul afirmă că a avut multe de învăţat de la Webber pe parcursul unei relaţii care s-a desfăşurat pe parcursul a numai puţin de cinci sezoane.

"Am învăţat foarte multe de la el şi pot spune că există multe, multe lucruri în care am beneficiat de pe urma lui.

Evident se poate spune că şi reciproca este valabilă, dar am avut foarte mult succes împreună. Din acest punct de vedere va fi o pierdere pentru echipă, dar în acelaşi timp este un nou sezon", a adăugat el.

Via SkySports

Comentarii (3)

  • Ce se linguseste el acuma, sper sa ii sparga fata cursa asta Mark !
    6 11
  • spera in continuare....:)))
    7 1
  • Crezi ca web este bruno? Ala a ratat tinta tangential.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru